Про літніх фей!

Додано

 Феї ніколи раніше не потрапляли людям на очі у своєму одязі , але от одного разу, коли їм запропонували як учасницям чудового жіночого проекту «Територія тіла» взяти участь у фото сесії, вони зважились і вирішили таки засвідчити свої можливості. (Фотографи- Володимир Явнич та Влад Кравчук. Сукні і проект -Dnepr Vogue Літо 2016).

  Що було і що буде далі зможуть дізнатись лише ті, хто продовжує усім серцем вірити у дива і сповнення мрій, і звісно у добрих фей на цьому шляху .

феї1

 Отож, бажаємо від сьогодні , щоранку просинаючись вирішувати: я сьогодні буду феєю чи злою незадоволеною чаклункою? Ми вже вибрали і ми мріємо, щоб ваші обличчя і душі світилися радістю, аби серця повнилися і звучали щасливим і веселим життям, як флейти, наповнені Божим диханням. 

 Нових горизонтів і досягнень, учасниці другого сезону! А тим, хто вже на шляху до нових мрій зичимо наполегливості, витримки та жаги дійти до поставлених цілей. А тим, що ще не зважились – сміливості. І пам’ятайте, щоб залишатись щасливими – треба змінюватись на краще, розпочинаючи з себе!

  Територія тіла, адмінкоманда.Марія Хомів, психотерапевт, автор проекту Марія і Алла-фотомоделі.

феї

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *