Африканські танці і зустріч в “Отамані”- неймовірно, смачно, гостинно (щоденник ТТ-серпень)

Додано

Інструкція “ЯК ПРАВИЛЬНО ВИКОРИСТОВУВАТИ СЕРПЕНЬ.” Серпень треба цідити повільно, як грушевий лікер. Наливати в маленьку чарочку, дивитися крізь чарочку на сонці і сьорбати по крапельці, Серпневі дні треба закладати поміж сторінок книг, як закладки, щоб потім витрушувати їх жар в сумному листопаді, діставши цю книгу з полиці. Серпневі ночі треба розбавляти вогниками свічок, молоком, налитим в миску для будинкового кота і скрекотом коників. І, заклинаю Вас, ну не плачте ви на всіх кутах “ой, ось і серпень, ось і осінь”. Ну куди Ви поспішаєте? Зупиніть годинник. Пийте по краплині.

отаман

 Цього сонячного серпневого дня ми побували за містом- в в чарівному ресторані Отаман (Підгороднє), навчились роботи із стихіями, самооборони, малювати на дерев’яних брусочках… А їжа в ресторані була така смачна! Обслуговування гостинне і привітне, виконали всі-всі наші бажання! Відтепер ми з “Отаманом” друзі:)

отаман 1

отаман3

чізке

1 коментар до “Африканські танці і зустріч в “Отамані”- неймовірно, смачно, гостинно (щоденник ТТ-серпень)

  1. Ще одне цінне заняття проекту” Територія тіла”! На жаль,останнє! Але ж яке наповнене,потрібне і корисне…Ми ніколи не задумуємося,як важливо сприймати сьогоднішню реальність: помічати думки,фізичні відчуття,образи,звуки,запахи- все,що ми,можливо,зазвичай не помічаємо! .Марія Хомів(як на мене ,професіонал своєї справи) вчила ,як усвідомлювати власні думки,почуття…Дякую,Маріє,за прокладені нові” психологічні стежки”,які (особисто мені) дозволили переосмислити проблеми минулого! Дякую Тетяні Пристаєцькій,керівнику танцювальної школи- студії” Перлина”,за африканські танці,які подарували мені( думаю… і всім)приємні тілесні відчуття свободи!!! Дякую усій команді проекту” Території тіла” за високий професіоналізм,бажання ділитися з іншими найкращим! Люблю усіх і чекаю нових зустрічей та проектів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *