Казкова Лісова садиба відкрила жіночі секрети! Щоденник ТТ-серпень.

Додано

Цієї казкової, чарівної суботи ми дізнались багато жіночих таємниць! Тільки для посвячених в орден Території Тіла! Кожна посвячена отримала красивий малюнок на тіло чорною хною! А потім… Нас колихали хмаринки, гріло сонечко, гладила свіжа зелена травичка… Лісова садиба загадкова з чарівним котом була нашим місцем секретиків! А потім фрукти, вино і вишуканий сир в Студії здоров’я і краси !  Задоволення кожної клітинки тіла!

киця

лісова 1

 

лісова 2

 

студія

5 коментарів до “Казкова Лісова садиба відкрила жіночі секрети! Щоденник ТТ-серпень.

  1. Це було дивовижно! Дуже цікаво і дуже весело.
    А ще чудові тренери поділились своїми знаннями про найважливіше, жіночне.

  2. Це був чудовий сонячний день, цікавий діалог про імбілдінг та його техніки від сертифікованого інструктора міжнародної федерації з імбілдінгу ; розмова про доиткт до тіла, про жіночність та сексуальність; секрети для щасливих стосунків, класні фото, фуршет та спілкування з тренерами і гостями і зустріч з Студією здоров’я та краси “Beauty Life”

  3. Дуже ресурсне і корисне заняття.Я почерпнула для себе багато цікавого, а головне від кваліфікованих спеціалістів і любителів своєї справи. Якби не проект Територія Тіла, то не було б такої прекрасної можливості. Звісно, можна багато самому дізнатися, але коли поруч майтри своєї справи і прекрасні жінки, все набагато простіше і доступніше. Дякую чудовим тренерам!

  4. Море позитиву я отримала в цю суботу! Навчилась секретикам макіяжу і жіночих таємних вправ…полежала на свіжій травичці, гойдалась на качелі, отримала сердечко- малюнок на руку і светрик на горнятко від таємного друга! От зимою буде що згадати попиваючи чай! Дякую мої хороші!

  5. Дуже цікаве було заняття.
    Дуже гарний фуршет та атмосфера в цьому салоні БЮТІ ЛАЙФ
    Сподобалось.
    І тренери класні_ Марія, Галя, інші.
    Дякую

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *