Територія Тіла їде на море!

Додано

7 чарівних ночей, 7 теплих днів з ТЕРИТОРІЄЮ ТІЛА! Останні вільні пропозиції!
RELAX-MORE! Деякі пропозиції особливі, деякі миті неповторні, а деякі рішення потребують швидкості дій.

Збираємо команду! ЄГИПЕТ, Хургада, готель Amwaj Blue Beach Resort & Spa. Готель гарний, час для поїздки-чудовий. Все включено.
Відпочинок в грудні 20 по 27.12.2016-оплата тепер!

Виїздний сезон в ТЕРИТОРІІ ТІЛА для усіх учасниць, партнерів та усіх бажаючих! За декілька днів до Нового року! ЛИШЕ ДЛЯ ЛЕДІ!
ЧУДОВІ УМОВИ І ЧУДОВА ЦІНА зараз!

Виліт та приліт у Львів!!! Трансфер з Тернополя до Львова!
7 чарівних ночей, 7 теплих днів з ТЕРИТОРІЄЮ ТІЛА!
З 20 по 27.12.2016!!! Подумайте-який чарівний ЧАС! Вітряно, спекотно в обід.

викли

Увага! Найвигідніша пропозиція до 20.08! Щотижня ціна зросте на 10 дол. Ціна для нас зі знижкою! За ОДНУ людину за 7 днів з харчуванням проживанням в 3-х місному номері 265 дол., а 275 дол. в 2-х місному номері. На сьогодні -це 7100 грн. в 2-х місному, 6850 грн. в 3-х місному (((ДО СЛОВА: я плачу за Одесу, Затоку на 5 днів за одного з середнім харчуванням- 2600 грн))
Хто надумав (і кого відпускають)-пишіть швиденько, тому що ми збираємо команду не менше 8 осіб.

Але оплатити потрібно 40 відсотків ціни по курсу в гривнях !!! Увага до 20.08. (на 20.08 орієнтовно 2840 грн за двохмісний).
Решта за 2 тижні до вильоту.
Передоплата не повертається, але ви можете САМІ через туроператора перебронювати тур на іншу людину(жіночої статі).
Також існує оплати візи по прильоті в Єгипет-25 доларів у доларах.

І також обов”язкова оплата за 2 тижні до вильоту- релаксаційно-психотерапевтичної програми у сумі 1380 грн (всього по 230 грн за кожен з 6 днів).

Клімат м’який, дуже вітряно взимку!, в обід дуже тепло, теплий басейн, прогнози минулого року:вода орієнтовно 18-24 градусів, повітря 22-29. Вночі 15. Все залежить від вітрів.

Що пропонує готель: Спа-готель Amwaj Blue пропонує своїм гостям гарні номери. Заклад має власний невеликий пляж, 2 басейни, розташовані посеред садів, а також спа- і фітнес-центр. Усі номери курортного готелю Amwaj Blue оснащені терасою або балконом з видом на затоку Сома або басейни та сади готелю. На гостей чекає кондиціонер, супутникове телебачення і фен. У курортному готелі Amwaj Blue Beach працюють 3 ресторани: італійське бістро, бар-гриль на пляжі та бар біля басейну, де можна замовити закуски і напої. Гостям курортного спа-готелю Amwaj доступні такі варіанти проведення дозвілля, як дайвінг, відвідування аквапарку, теніс, волейбол . У спа- і фітнес-центрі на вас чекають різноманітні оздоровчі та косметичні процедури, а також повністю обладнаний тренажерний зал. Є караоке, міні-гольф, нічний клуб, настільний теніс, більярд, риболовля, сауна, і ін.
Недоліки з відгуків у неті: 48 км на південь від міжнародного аеропорту Хургади, платний інтернет!!!, вхід в море по понтону, не усі задоволені їжею, бутильованої води в номері не має.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *