Човники мрій- п’яте заняття.

Додано

“Улітку я починаю мріяти про море. Мені багнеться спостерігати за нескінченним рухом води і плюскотом хвиль, відчувати солоний вітер на губах і крила за спиною. Іноді море постає в уяві так яскраво, що мені хочеться крикнути від захвату й кинутися ув обійми стихії… І в якийсь момент я наче потрапляю в інший вимір – і чую живе ряботиння, а, прокидаючись уранці, підходжу до вікна – і бачу морську неозорість, завжди різну, завжди справжню, завжди живу… Згодом біжу назустріч морю, аби обійняти поглядом і загорнутися у його хвилі. А відтак пливу далеко-далеко, наскільки вистачає сили, і, погойдуючись на брижах, дивлюся, як червона куля сонця повільно стікає за горизонт, як настає ніч, і я залишаюся сама з нескінченним світом, відчуваючи себе всього лише піщинкою на долоні часу. Досхочу накупавшись, броджу на безлюдному березі в тиші і самоті. Розумію, що ідуть дні, відпливають кораблі, і роки течуть, як вода крізь пальці. І я змінююся, змінюються мої риси, і лише море так само б’ється біля ніг, стираючи мої сліди на піску..”.
Галина Груць.

Звісно, можна просто мріяти про море і це чудово, а можна в компанії таких самих мрійниць організувати собі День морського релаксу і щастя. Інколи треба відпустити все і бути собою, проявляти ті емоції, які зараз є всередині. Бути тут і зараз і так, щоб всі повірили в казку. А що там? Та й намалювати собі свою казку, яку забажаєш! І вона збудеться!

ВІЛЬНІ, ТВОРЧІ, ВІДКРИТІ ТА СПОНТАННІ, такими ми були цієї суботи.
Було дуже цікаво малювати пастельками, рухаючись на великих форматах.

Вперше в Тернополі!

Таке малювання- новомодний напрямок в арт-терапії, засновниця Хізер Хансен- художниця і танцівниця .
Пізніше цю техніку з арт-перформансу в арт-терапію перевела Беверлі Корт, запустивши це в практику разом з доктором медичних наук, лікарем психіатром Олександром Копитіним.
Даний вид арт-терапії поєднує в собі елементи тілесно-орієнтованої психотерапії та ізотерапії.

Подавалась техніка в моїй лайт-інтрепретації, що чудово допомагає вималювати з себе пригнічені почуття і емоції, які потребують виходу, зняти напругу. У процесі відбувається опрацювання актуального стану, пошук виходів, ресурсів, розвиток спонтанності, активізація творчого потенціалу.
Учасниці реально літали, було відчуття нереальної легкості, пішло колосальне відчуття втоми, неприємні відчуття, погані думки. Було спокійно і добре.

Дякую за вашу довіру до мене.
Арт-терапія: чудовий спосіб пізнання себе глибше, чим ми й займаємось в ТЕРИТОРІЇ ТІЛА.

Арт-терапія з автором проекту

#психотерапевтМаріяХомів
#жіночийрозвиток

Liudmyla Ogorodnyk

Вчора було на стільке класне заняття проекту, що не хочеться писати відгук, з кимось ділитись цим. Хочеться просто мовчати і насолоджуватись цим спокоєм, гармонією, відчуттям польоту та повного щастям, що відчуваю досі. #територіятіла #психотерапевтМаріяХомів
В нащому маленькому провінційному місті дуже тяжко бути собою, відпустити часом свою маленьку дитини побешкитувати, бо ж навколо друзі, сусід, батьки, а що вони скажуть, що подумають, ще зіпсуєш свою репутацію. Ці рамки та межі дуже тиснуть, але з проектом я щоразу вчусь бути собою, відчувати свої потреби і реалізовувати їх, н еоглядаючись на інших. Малювати, як відчуваєш зараз, не помічаючи навколо 20 інших дівчат, не думаючи чи їм то сподобається. Робити кораблики з паперу в одному з крутих закладів міста і запускати їх на воду, забувши що через тиждень тобі 36 і дорослі тьоті такого ніби не роблять. Це був день коли відпустила свої зажими, день, коли позбулась чогось негативного всередині себе і наповнилась спокоєм, рівновагою. Моя внутрішня дитина щаслива.


Відчуваю колись Liliya Parij навчить мене відпускати свій страх,кожен раз маленькими кроками все більше відпускаю свої зажими, коли вона поруч Energy Club
Сеник Галина надихнула все більше вірити в себе і рухатись до своєї мети, всупереч думкам інших. MARYEM тому доказ, чудовий бренд з якісним і гарним одягом для найкращих дівчат міста

Galina Ternopilska

9 червня я відвідала 5 живе заняття у групі. Отримала море задоволення, душевного спокою і тепла. Прийшла додому розслаблена і втомлена водночас.
Відкрила для себе флай-йогу, ніколи не думала, що зможу це повторити.
Вимальовування дуже розслабило і додало спокою.
Вперше спробувала устриці.


Це заняття для мене було дуже цікавим, інформативним. Дуже дякую усім учасникам, гостям, Марії Хомів та Ірі Безкоровайній за подаровані емоції.
#територіятіла
#жіночийрозвиток
#психотерапевтМаріяХомів
#СеникГалина
#ІраБезкоровайна

-Мушлі та Prosecco.
-Бухта та став.
-Красуні і човники мрій.
-Психотерапевт і невербальний коучинг
і наша прекрасна гостя Сеник Галина, MARYEM
засновниця бренду одягу MARYEM, з якою ми розмовляли про кольоротипи і тканинознавство, та розіграли три подарункові сертифікати.

НАШЕ 5-е заняття!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *