Жінка- як погода- шоста зустріч.

Додано

Арома Паті

Чи це можливо? Допомогти Могти Жінкам Жити Добре; знати те, що потрібно; знайти те, чого хочеться; зрозуміти більше про свої базові потреби , емоційний світ, тілесні відчуття; змінити те, що не влаштовує; розвинути те, чого недостатньо у балансі; нести гармонію у душі та серці; вірити та мати надію; слідувати в цілях за своїми цінностями; навчитись проживати різні періоди і кризи життя. Можливо. Якщо ви хочете цього. Якщо ви у чудовій команді, з чудовими тренерами, щоденно працюєте над завданнями, і це можливо, якщо ви цілий рік у проекті “Територія тіла”.

Алхімія настрою і здоров’я.

Саме таким було у нас заняття в цю суботу. І це було дуже цікаво. Адже багато років люди шукають чудодійні засоби. А тисячі років до нас вони вже знайдені. Рослини виробляють їх щосекунди. Правильно зібрані трави та квіти, професійне виробництво та зберігання, дають змогу використовувати найдорожчі пахощі собі на користь. Окрім цього, ароматерапія-є успішним способом вироблення стресостійкості, релаксації, підвищення настрою через безпосередній вплив на емоції і містить багато інших переваг.

Оздоровлення відбувається через можливість вдихання олій, нанесення їх на шкіру, прийом внутрішньо, якщо знати їх правила використання і якщо це дійсно справжні арома-терапевтичні засоби. У нас на занятті були саме такі. Дорогі і якісні. Як використовувати, як дізнатись секрети-цьому навчала нас арома-терапевт на нашому арома-ранку, чарівна Наталія Федорів- Nataliya Наталія Федорів (Nataliya Fedoriv) – мануальний терапевт, сертифікований ароматерапевт, засновниця doTERRA на українському ринку, член Австралійської асоціації натуральних терапевтів, тренер техніки Дотик Аромату. Наталія проживає в Австралії, і приїхала до нас на зустріч, поділитись секретами, розповісти про основи впливу різних натуральних ефірних олій на людину і створити для кожної учасниці.

Жіноча природа і гормони.

 Чому і як працює мій жіночий організм. Відповіді на запитання учасниць, наводила акушер-гінеколог Ivanna NakonechnaСексуальність в житті жінки. Табуйована та загадкова тема. Секрети та техніки. Причини розладів. Саме на таку тему був цікавий діалог і насолода від шпинатного пирога, разом з #Неймовірні та неземні жінки. Такими були наші учасниці, коли пробували танцювати ТРАЙБЛ. І це було прекрасно.

Під керівництвом незрівняної, чарівної та граційної Тетяна Пристаєцька, засновниці танцювальної школи-студії Перлина. #територіятіла гостях у чудових Nataly Babich Academy. Цікаве знайомство, погляд на модні зачіски і короткі консультації для деяких учасниць. Так завершили наше шосте заняття 5-го сезону проекту ТЕРИТОРІЯ ТІЛА

Ви згідні що жінка як і погода-різна і захоплююча у своїх протилежностях і різнобарвності?!…такими є зустрічі ТТ… Прекрасною..жіночною..природною..і з смачним ароматом дикого апельсина була ця шоста зустріч!

Таня Д

Ми насолоджуватись ароматами дорогущ их аромамасел, танцювали незвичний танець трайбл, смакували у пабі Натура  смачну їжу і інформацію про жіночність, ніжність, здорову гормональну циклічність, внутрішню гармонійність, а завітавши в салон краси, трішечки поринули в творчий процес створення красивого жіночого образу.

А Кожна з партнерів-лекторів була по-особливому харизматична, цікава розумна і жіночна…-це сонячна володарка ароматів Н.Федорів, тендітна і гнучка як вітер Тетяна Пристаецька, розумна і красива гінеколог Іванна Наконечна, обдарована дуже творча і закохана в свою роботу стиліст Наталя Бабич і загадково-сексуальна “письменниця” цієї зустрічі наша Марія Хомів…-усі вони як яскраві грані унікального коштовного каменю під назвою -Справжня Жінка.. …не бійтесь бути особливою..не бійтесь бути кращою версією самої себе.

Партнери #НаталіяБабич #babichacademy #НаталіяФедорів аромамасла гінеколог #Ivanna Nakonechna танець #ТетянаПристаєцька #психотерапевтМаріяХомів Гастро-паб Natura Natura

Liudmyla Ogorodnyk

  Кожна зустріч проекту завжди щось дає, важливо навчитися це брати.

Першим Вау це була Nataliya Fedoriv з магічними ароматами. Так просто і легко аромат мята пробуджує, а запах апельсину переносить в Новорічну ніч. Хіба це не диво?

Наступним Вау була лекція про гормони, все так доступно і саме те, що варто знати кожній люблячій себе жінці. Вже певно третій чи четвертий раз на лекції Ivanna Nakonechna і завжди слухаю з відкритим ротом і сама тішусь з того, скільки нового тепер знаю, яка продвинута в темі гінекології стала за ці два роки. Вже декілька місяців планую здати певні аналізи і саме в цю суботу отримала мега-знижку на них. Завтра ще один пунктик в планувальнику буде виконаний.

Тема сексуальності зараз на кожному кроці, але якось то все вульгарно і примітивно. Просто слово, тренінги з яким продаються. В Марі Хомів це зовсім інше, це про те як зокохатися в себе, який настрій всередині мене і де має бути гармонія, про жіночі ідентичності та їх баланс.

Третє Вау це було не крикливе слово, а пошук себе справжньої. Вразило також знайомство з Natalia Babich та її Академією краси. За 40 хвилин мені помили голову, зробила оригінальну стрижку, вклали і дали поради по догляду і вкладанню в домашніх умовах. Це дійсно талановитий майстер, після спілкування з якої я зарядилась таким позитивом і щастям, що вистачило на декілька днів.

Це мій третій сезон, але завжди нахожу щось нове, цікаве і дуже потрібне для мене саме в цей період життя. І таке враження, чим далі з ТЕРИТОРІЯ ТІЛА, тим більше важливого для себе отримую. “Любляча себе жінка, ніколи не дає, вона бере” – новий девіз для мене

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *