Три горішки для Попелюшки.

Додано

Хвилююче та захоплююче.
Саме так завжди я зустрічаю нових Леді у нашому проекті.
Адже і я, і вони хвилюються.
Як чудово, коли компанія виявляється цікавою, доброю та готовою до змін.
Горішки для Принцес та притчі від мене і байки про Байківці виявились дуже доречними.

Сповідь  Попелюшки

Oksana Shamryk

Субота, вихідний, неперевершений день в компанії прекрасних леді із 5 сезону проекту Територія тіла, перша зустріч вживу. Перші відчуття неоднозначні, бо не знаєш, що чекає на тебе. Але зустріч привітної і сонцесяйної принцеси-господині цього “балу” Марі Хомів налаштовує на позитив і очікування прекрасного.
Сюрпризом був золотий горішок із посланням “Ти – казкова, фантастичні пригоди супроводжують тебе!”. Насправді так, я не мов би побувала в казці. Вкінці дня згадався фільм “Три горішки для Попелюшки” і так ніби це все відбувалося із тобою: горішки, прекрасний кінь, зима, білий сніг, замок, бракувало лише принца…
Чудовий тренінг від Марі Хомів про, що варто памятати про себе і збалансувати всі 4 сфери в житті. ВАжливим для мене було почути про мотивацію самої себе, адже я найбільше цього потребувала. Має бути мета і план, перед тим як щось робити. Праця над собою вимагає багато зусиль. Потрібно завжди бути в пошуку чогось нового, щоб змінитися. Розбитися дуже легко, найважче зібрати себе докупи і йти знову вперед.
Красиві коні з Baykov Resort & Horses Club подарували прекрасні миті. Я люблю коней, і впевнена, що це було наше перше знайомство і воно продовжится в теплу пору року. З кониками я отримала спокій і задоволення від їхніх поглядів та незвичайних вітань. ВЕликий респект працівникам клубу за роботу із цими благородними тваринами. Вразила мене також історія про костел та його архітектура.
Про магазин Fruit Art Express я чула давно. Дякую Оля Качмарик за цікавий досвід, як працювати над втіленням своєї мрії. Солодкі бутерброди – були надзвичайно смачні. Приємно, що матиму нагоду скуштувати вашу продукцію.
Презентація від Алла Сидорук про фейсбілдінг теж була корисною. Щоб досягти результатів у покращенні своєї зовнішності, потрібно працювати щодня над цим. Ця праця принесе чудові результати. В майбутньому прийду на заняття.
Після цієї зустрічі, впроваджую практику майфулднес в своєму житті. Дякую Марі Хомів!
Ну і зимово-кінна фотосесія – це круто!
Irina Bezkorovayna та Iryna Fedorovych – ви молодці!
Дякую всі учасницям цієї чудової зустрічі!
Ви були прекрасні!

Halyna Bezkorovaina-Khara

…Я просто це люблю…
День, насичений позитивом, добром, несподіваними сюрпризами та драйвом.
Неймовірний спокій, котрий бачиш у глибоких очах надзвичайно красивих та розумних коней. І вони його дарують тобі. Це любов, яка виникає на перших хвилинах спілкування.
Неперевершена Марі та таємниця золотого горішка.
Відкриття для мене-я ніколи не любила арахісове масло, але тепер я знаю, з чим воно неймовірно смачне(і це лише наш секрет)


А для повного щастя, як казав Карлсон, мені потрібно трііішечки варення))) і я знаю, де воно найсмачніше…
Фейсбілдінг-декілька вправ, щоб радість від зустрічі можна було виразити в повному об’ємі, не хвилюючись про появу зморшок.
Для мене кожна зустріч ТТ-це свято. Це заряд бадьорості на весь місяць.
…Бо я це люблю…

#територіятіла
#жіночийрозвиток
#психотерапевтМаріяХомів
#фейсбілдінг_АллаСидорук
#магазин_ФрутАртЕкспрес
#кіннийклуб_Байков

Liudmyla Ogorodnyk

Життя починає змінюватись в кращу сторону, коли ти починаєш щось робити вперше для себе. Вчора було нове знайомство з учасницями нового сезону ТЕРИТОРІЯ ТІЛА. Вперше в житті я доторкнулась до коня в Baykov Resort & Horses Club, трошки страшно, але це так приємно, ніжно і захоплюючи. Історії успіхи інших, надихають на власні подвиги. Приємно коли ти не тільки купляєш улюблені горішки і овочі в Fruit Art Express, а і взнаєш як це все починалось, і ще отримуєш рекомендації з чого почати пошук себе. Мені соромно зізнаватись, але рік тому я пройшла курс фейсбілдінгу, результати були помітні, але закинула, бо то сил, то часу, то просто лінь. дякую Алла Сидорук, своєю лекцією ти нагадала про те, як тоді схудли мої щічки, пропали мішки під очима. Це певно знак, треба шукати конспект, діставати дзеркало і займатися. Адже ніякі уколи, ніяка пластична хірургія не зроблять того, що робить фейсбілдінг.
Дякую Марі Хомів за чарівний горішок і за ту любов, яка була в ньому. Саме те чим я живу зараз, саме він і саме мені потрапив невипадково, як і все у цьому житті. Випадковостей не буває.
Багато чого ми боїмося зробити і спробувати, придумуємо собі фобії і межі, А треба просто жити тут і зараз.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *