Дівчачий день- друге заняття.

Додано

Дівчатка кожного разу мріють про гарний час разом.
Отож, вже цієї неділі, ми побували у:

Магазині жіночого одягу La Femme Ternopil, де дізнались про історії успіху, жінку і одяг.

Косметологічному центрі  Косметологічний центр Prestige, де познайомились з кращими фахівцями своєї справи, побували в затишному просторі, попрацювали з насолодою.

На тренінг по САМООБОРОНІ від відважних Krav Maga Ternopil. Iзраїльська система самозахисту, концепція особистої безпеки для жінок.

На нас чекали:

1) фруктово-горішково-кексово-пастиловий-чайний бранч та загадування бажань

2) квітковий масаж та завдання з трояндами на цілий місяць

3)   сертифікати, подарунки та знижки від наших партнерів

4)   зустріч та знайомство з консультантами екопродукції:
Еко Смакота та Ulyana WhiteMandarin і майстром з масажу Olya Boiko.

І розмовляли ми  про важливе.
-А що може бути більше важливіше весною, як власне розцвітання, самооцінка та впевненість у собі, роздуми про колючки та троянди життя, профілактика насильства, і концепція оновленої ” Я”, коли про це розповідаю я, #психотерапевтМаріяХомів.

-Що може бути важливіше, як здоров’я , якщо це здоров’я  жіночого тіла, та тренування вже м’язів не обличчя, а ще більш розкішних, про що буде розповідати тренер з імбілдінгу- Галина Медведів.

Oksana Shamryk

4 березня було чудове друге заняття проекту ТТ. Воно було жіночу ніжність та вміння проявити силу для свого захисту. Шкода, що я не встигла на презентацію в La Femme Ternopil, але я точно знаю, що туди завітаю незабаром. Приємно було отримати троянду, а ще більше насолоди я отримала від масажу квіткою. Це було ніжно, легко, весняно. Косметологічний центр Prestige як завжди гостинно приймає гостей, тут по осбливому відчуваю піклування про себе. Працівники завжди привітні та професіонали своєї справи. Майстер-клас по догляду за шкірою навколо очей був для мене ресурсним. Косметолог Оля дала корисні поради по догляду за собою. Вперше спробувала хлібці з льону та пастилу – все таке смачне, що згодом замовлю. Продукція від компанії Чойс чекає свого часу, щоб спробувати. Дякую, що робите таку смакоту з натуральних продуктів. На занятті більше дізналася про важливість тренування мязів від тренера з імбілдінгу Галина Медведів. Початок нового періоду в житті – кекс із свічкою як на день народження та загадування бажань. Нові завдання для саморозвитку на тиждень та місяць – треба зробити. Дякую тренеру Krav Maga Ternopil за частину заняття про самозахист. Тепер я трошки знайома із тим як себе захистити від небажаних співбесідників. Дякую всім партнерам за чудові подарунки. Тепер треба встигнути ними усіма вчасно скористатися.

Надія Тарасівна

Може трішки пізно, але хочу поділитися враженнями про 2гу зустріч на проекті. Перше, що хочу розповісти: Я відкрила для себе чудовий магазин La Femme Ternopil Коли люди роблять свою справу добре це не можливо не помітити. Це стосується і власників магазину і персоналу: все продумано до дрібниць, щоб вибагливі панянки (ми) могли відчути себе бажаним гостем у цьому магазині. А плаття! Хоч на швидкоруч, але все ж таки придивилась собі пару)). А ще приємним сюрпризом була знижка до 8го березня, обов”обов’язково нею скористаюсь! А потім був Косметологічний центр Prestige . Мені подобаються дівчата-косметологи, які працюють там. Коли приходиш на процедури, то не боїшся, бо знаєш що ти в руках професіонала. От і на цій зустрічі косметолог Оля дала цінні поради про догляд за шкірою навколо очей. Я отримала знижку на масаж , дуже хочу сходити до майстра масажу Olya Boiko.
Вперше почула про імбілдінг від Галина Медведів . Розповідь була цікава, інформативна і весела)) Це треба знати і використовувати, бо від цього залежить здоров”я і краса жінки.
Мені, як вегетаріанці і прихильниці здорового харчування було приємно послухати про здорові продукти – пастила і льонові хлібці від Еко Смакота і про натуральну продукцію від Ulyana WhiteMandarin . І дегустація хлібців і пастил потішила) люблю дегустації)))
А далі було розслаблення і насолода квітковим масажем. по методиці Марі Хомів. Це неймовірні відчуття! Коли квітка торкається твоєї шкіри відчуваєш себе надзвичайно важливою і тендітною одночасно. Тепер виконую завдання “30 днів з трояндою”.
Заняття з самооборони від Krav Maga Ternopil повеселило і дало потрібні знання як себе поводити в небезпечній ситуації. Тепер я знаю, що не важливий ріст нападника чи його фізична сила. Я завжди можу врятувати себе. треба тільки навчитися не панікувати і застосовувати здобуті навички самооборони.
Дякую за класні фото нашій чарівниці з фотоапаратом Irina Bezkorovayna,
Я рада що я в цьому проекті, мені подобаються люди, які оточують мене тут) Дуже чекаю вже наступної зустрічі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *