Третій королівський сезон Території Тіла розпочато!

Додано

Кожна жінка чекає у своєму житті на зустріч з чимось хорошим і світлим.
А ті, що прийшли на перше заняття третього сезону проекту «Територія тіла», просто наблизили цей момент.

3 сезон

Суботня зустріч– день неймовірних вражень. Що цьому сприяло? Неймовірний осінній салатик з виняткових емоцій. Які важко знайти у повсякденні, але легко скуштувати на проекті.
Незалежно від наших параметрів і віку ми відчули смак щасливої жінки. Кожна з нас в певний момент випромінювала посмішку і позитив.
Дійсно, і притча, і техніка «закоханий погляд» і роздуми про любов та ставлення до себе сприяли усвідомленню, як важливо навчитися турбуватись, знайти яка я і цінувати себе.

третій сезон 2

Звичайно, це б було неможливим без Косметологічний центр Prestige, де кожна може відчути тандем прекрасних майстрів, чудового відношення, великого асортименту послуг і фахового обладнання. У місці, де зібрані кращі новинки індустрії краси ми зрозуміли, що сухість і старіння не страшні нашим ручкам завдяки парафінотерапії. Ванночки з терапії – те що треба дбайливим господинькам. Вони не лише вирівнюють водний баланс, але і зменшують подразнення на шкірі рук. Те, що треба, коли ти постійно дбаєш про чистоту і забуваєш одягати гумові рукавички…Дякуємо за вашу турботу, особливі подарунки, смачні гарбузових кексики за рецептом від дієтолога Дюкана і розповідей про те, як турбуватись за шкірою обличчя восени.
Масаж трояндою – ця стародавня практика, – це чудовий спосіб забути про усі життєві негаразди і ще одна можливість очистити свідомість від непотрібних думок. Чудові учасниці, з якими хочеться поспілкуватися більше…

третій сезон 3

Роздуми над асоціативними картами, розмова про цінності, та чудова атмосфера Дружня ресторація «Мамонт»,смачні пироги з шпинатом та куркою – ось унікальні за смаковими відчуттями інгредієнти цього вишуканого салату.

Чудовим додатком до цього стала неймовірна можливість перевернути свій світ з ніг на голову завдяки FLY-YOGA від фітнес-клубу з неймовірним професіоналом Liliya Parij у «Енерджі». Дійсно, завдяки цьому виду фізичного навантаження, всі процеси в тілі запускаються заново і це дозволяє затримати молодість. А ще це чудова спроба повернутися в дитинство і згадати наші «сонечка» на качелях.

королева3

Дякую усім за участь у занятті, нашим гостям- з центру Салютем:
масажисту Танічці Tatyana Tanya та лікарю-діагносту нетрадиційної медицини-Олі за сертифікати знижок для учасниць, і нашій Лізі за фото.

Сьогоднішня зустріч у проекті підтвердила, що варто скуштувати такий салатик з позитивних емоцій, бо кожна з нас гідна уваги та шанування, яку мають королеви. Учасниці «Території тіла» гідні захоплення і кохання!

1 коментар до “Третій королівський сезон Території Тіла розпочато!

  1. Зоряна Гураль
    Марія,дякую Вам за море позитиву,за те що Ви робите для нас.Сьогодні я відчула себе щасливою,впевненою,я навчилася літати і це все завдяки чудовому проекту Територія Тіла.
    Zina Babiuk
    Ось наше перше заняття.Хто я?Яка я?Для мене сьогоднішня зустріч з Марі була дуже корисною.Я щаслива.Всі ми учасниці дуже весело провели час.Спочатку у салоні краси”Престиж”нам зробили ніжні ручки.також я особисто відчула на собі дію маски на обличчі.Мені дуже сподобалося.Ми говорили про погляди на наші цінності,про наші досягнення.нас вчили бути щасливими ,любити себе і просто літати.Дякую Марі за її проект Територія Тіла.Також ми займалися флай йогою в фінес клубі “Енерджі” Наші заняття пройшли класно.Проект супер.А Марі просто неперевершена.
    Liudmyla Ogorodnyk
    Вчора я дуже боялась флай йоги. Невдале падіння 10 років тому зараз створило мені проблеми з хребтом-при певних рухах дика біль. І вже тиждень просипапалась посеред ночі, бо такі спазми, що не можу поворухнутися і зміна пози не зменшує біль. Відповідно і вчора зранку встала і ледь ходила. Я боялась цього виду йоги, адже в повітрі я не зможу бігом вигнути хребет в потрібне положення, щоб полегшити біль, якщо там щось затиснеться. Але за все тренування жодного дискомфорту. Я з часом забула, що бережу спину і навіть повисіла в повітрі. Не вверх головою (я ще вернусь туда і зроблю саме так), але я відірвалась від землі, політала. А знаєте, що найбільше вразило? Цієї ночі я не просипалась і зранку дискомфорт при вставанні з ліжка мінімальний. Отже мені можна на флай його і навіть дуже треба в клуб Енерджі. А про те яка Ліля була вчора доброзичлива, підтримувала і підбадьорювала, складалось враження, що поруч найкраща подруга, якій готова себе довірити(а я себе кохану не кожному довірю), я думаю і так всі знають. Дякую вам за можливість спробувати те, на щоб сама при розумі і при памяті ніколи не пішла. Це було круто.
    Ирина Вышкова
    Дякую Марія, за цікавий і корисний день, за те що ти робиш для нас, це дійсно дуже необхідно і потрібно, після заняття почуваєш себе окриленою, впевненою, дізнаєшся багато нового та корисного, мені дуже сподобалась флай йога, і тренер Ліля просто супер, їй ореме ДЯКУЮ, салон Престиж взагалі особисто для мене поза конкуренцією!!!ДЯКУЄМО ТОБІ за те ,що обираєш для своїх учасниць найкраще, приємо відчувати, що тебе люблбять, про тебе турбуються , бажаю успіхів, натхнення у всіх проектах, ти дуже КЛАСНА, ми тебе ЛЮБИМО!
    Наталя Луцишин
    Прочитала всі коментарі дівчат))….гарні,теплі слова,відчуття)) . Без вражень не залишився ніхто….) До кожного гарного слова і навіть букви)) підписуюсь і я)) Насправді був чудовий день, чудові люди,чудовий настрій. Всі дівчатка згадують,як все було гарно,комусь більше сподобався престиж, а комусь флай йога….А я розповім про те, як ми поверталися додому на дворі падав осінній холодний дощ, та в моїй душі було тепло, та гармонія з собою) від пережитого дня… і саме за це я ДЯКУЮ Марії…Я щаслива ,що є маленькою частинкою,великої справи))
    З нетерпінням чекаю наступної зустрічі…..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *