Територія Тіла святкує перший рік з Дня народження!

Додано

Ось і проминув перший рік нашого чарівного проекту Територія Тіла! Ми починаємо усвідомлювати, що результат праці в колективі однодумців над своїми сумнівами, проблемами не забарився! Вже зараз серед нас, учасників першого і другого сезону є успішні і самодостатні- сонцесяйні жінки.

ДН1

Ось відгуки однієї з нас Ірусі, яка поміж іншим(професійна кар’єра, щастя родинного затишку) здійснила давню мрію і поїхала в Париж!

“Кожен має мрію про себе і для себе , якою хочу бути у сферах краси, здоров’я, материнства, професійності, успішності…і т.д.
Але часто можна чути розчарування, що комусь не вдається чогось встигнути, досягти, оздоровіти, схуднути, виграти, прочитати… і навіть піти в кіно! І там десь поміж тим всім гасне радість, впевненість у собі, жіночність, мрійливість а десь поза тим всім і відчуття щастя.

Радію що команда “Території Тіла” разом із партнерами дали нам путівник “Мрій і досягай” (це я так назвала цей процес в проекті  Будучи учасницею першого і другого сезону, можу впевнено сказати, що це ПРАЦЮЄ!:) Бути жінкою це чудово, а бути щасливою, красивою,здоровою і успішною жінкою ще краще :)!!!
У мене відбулось багато змін в цей період і продовжують відбуватись! Звичайно в проекті ми також багато працювали і над тим щоб щось змінилось я теж працюю, але важливо знати як розподілити свої сили, що робити і коли…! Не менш важливо навчитись оберігати себе від зовнішніх руйнівних факторів ( тут я маю на увазі все, що негативно на мене впливає – непередбачувані обставини, хвороби, стреси, погана їжа….) Маса знань + практичні заняття + надзвичайні подарунки !!!
ДЯКУЮ!
Продовжуйте змінювати світ на краще!
А мені побажайте “горіти” , мріяти, рости і продовжувати використовувати взяте у Вас!!!
Завітаю якось на 3 сезон!”

Irysja

1 коментар до “Територія Тіла святкує перший рік з Дня народження!

  1. Вітаю організаторів проекту “Теритоія тіла” із великим святом!!!!! Маріє, Оля, Леся, всіх учасниць, гостей, спонсорів, всіх, всіх хто хоч раз був на цьому проекті ВІТАЮ із днем народження проекту. Бажаю кожному знайти те, що шукаєте, бути щасливими сьогодні, радіти кожній хвилині, насолоджуватися кожною миттю життя. УСПІХІВ І НОВИХ ТВОРЧИХ ЗУСТРІЧЕЙ.

    Оля Дутчак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *