Розніжені і доглянуті зірки- це ми! Завершальне заняття 4-го сезону.

Додано

Вже в цю суботу-квітковий масаж від мене. А ще хамамам, аквааеробіка, струдель, мотивація, догляд з волоссям, кульбабове вино.
Ах, що це будуть за приємні жіночі примхи.

                                                                                     Ваша Марія

                                     

Завершальне заняття, дуже жіночне.

На нас очікує релаксація та час для себе у хамамі, +аквааеробіка. Як це буде чудово.
А ще і смачно: штрудель з яблучками і чайочок у готельно-розважально-оздоровчому комплексі Алігатор.

І розмова з лікарем-дієтологом Tetiana Pysklyvets , про турботливе харчування

І з перукарем, власницею салону КРУІЗ КРАСИ, http://kruiz-krasy.com/відомою Оля Гондз про правильний догляд за волоссям.

І матимемо загадкову розмову про ім-білдінг з Галина Медведів, сертифікованим інструктором міжнародної федерації імбілдінгу.

І з бізнес-тренером Лариса Овчарук (Larisa Ovcharuk) про бажання жінки і мотивацію.

А зі мною, Марі Хомів, а зі мною, на вас очікує саме прекрасне, про любов до себе, як завжди:), і це буде трояндовий масаж та відчуття своєї Прекрасності всередині себе.
А ще: кульбабове вино від Любов Добровольська і мотивація від Рея Бредбері.

І можливо ще РОЗІГРАШ декількох знижок на ФЛОАТИНГ
А от Фото-будуть від Irina Bezkorovayna

 

Анна Анічка

Завершальне заняття 4го сезону #територіятіла – дуже релаксне, навіть писати нема сил…така розслаблена .
Аквааеробіка в Алігатор, готельно-розважально-оздоровчий комплекс, збадьорила, хамам розслабив м’язи і очитив шкіру, скраб поміг її зробити ніжною.


Після смачного штруделя з яблучками і чаєм захотілося спати)
Розмова з лікарем-дієтологом Tetiana Pysklyvets про турботливе харчування включила в роботу.
Перукар Оля Гондз поділилася правильнии доглядом за волоссям.
Загадковою та цікавою була розмова про ім-білдінг з Галина Медведів, сертифікованим інструктором міжнародної федерації імбілдінгу.
І з бізнес-тренером Лариса Овчарук (Larisa Ovcharuk) ми розібралися, чого ж таки хоче жінка, помріяли і закріпили пройдений матеріал.
Марі Хомів подарувала ніжний і розслабляючий трояндовий масаж та відчуття своєї Прекрасності всередині себе. Чудова троянда тепер завжди в серці.
А кульбабове вино від Любов Добровольська було надзвичайно смачне!!! Чекаю рецепт, весну і наступний Новий рік буду зустрічати в теплій компанії саме з бокалом кульбабового вина, тепер це моє УЛЮБЛЕНЕ! Рей Бредбері був правий, потрібно пробувати щось нове. Потрібно збільшувати зону комфорту.
І ще, до мене вже почав приходити Миколай. Дякую Олександра Луканюк
за пса Мрійника, тепер моїх мрій стане більше!!!
Ну і, як завди супер-фотограф Irina Bezkorovayna!

Liudmyla Ogorodnyk

От і завершився наш Зірковий сезон Території тіла. Трошки сумно, але з іншої сторони радію, бо багато з ким зустрінусь в п’ятому сезоні. Сьогодні Tetiana Pysklyvets розповіла про традиційні і нетрадиційні дієти, про їх плюси і мінуси і навіть про те, що деякі не мають жодного наукового підтвердження. Для мене важливо знати що і як діє, а не просто вірити що це чудово, бо хтось так написав у фейсбук. Має бути якесь дослідження і обгрунтування. Знаєте, за що люблю Оля Гондз? За те, що вона говорить все як є – є засоби і процедури, які їй як перукарю можуть принести дохід, але які не є дієві. І Олічка про розповідає відверто. Вибір за нами – піддатися чомусь модному чи отримати користь для волосся і голови. Лариса Овчарук (Larisa Ovcharuk) підвела такий собі підсумок і чого хоче жінка, для чого розвивається, якою себе бачить і як бути ЖІНКОЮ, а не… Дякую за мотивацію. А ще Галина Медведів привідкрила секрети імбілдінгу і роботи з інтимними мязами. Трояндовий масаж і квіточка всередині себе від чарівної Марі Хомів, дав приніс стільки позитиву, релаксу і щастя. Так просто і так класно (на жаль моя трояндочка не доїхала після нього додому). Дуже класне заняття як і всі решта цього сезону. Дякую всім, хто ці 4 місяці провів зі мною в проекті, безмежно рада кожному знайомству, кожній нашій зустрічі і тому заряду позитиву, який приносити в моє життя. Від кожного учасника, тренера, партнера взяла щось важливе і корисне для себе.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *