Випускний в стилі Гетсбі-мафія в Бункермуз!

Додано

 Ну що ж, четвертий, Зірковий сезон Території тіла завершився. Випускний – мегакрута вечірка в стилі Гетсбі. А чому саме так? Бо в  2013 році вийшов на екрани, один із моїх улюблених, романтичний фільм

Великий Гетсбі


Він запам’ятався глядачам не тільки сюжетом і акторською грою, а й чудовими нарядами героїнь, які приваблюють своєю неординарністю і яскраво вираженою харизмою та стилем арт-деко.

Це вельми своєрідний напрям моди, в якому можна поєднувати елементи найрізноманітніших стилів, але неодмінно з елементами розкоші.


Наші учасниці справились на відмінно з завданням підготування до вечірки. Якщо б знімали фільм-він би був неперевершеним.


І ГЕСТБІ у нас чудовий. Дякую, Maksym Popovych
І мафія була веселою з Тарас Миколайович


Дякуємо, Marichka Yurchak Bunkermuz за допомогу у проведенні свята, і музикантам за джаз.
Це було прекрасно! Це #територіятіла –сяючі учасниці у спалахах фотокамер, майстер-клас з акторського мистецтва, інтелектуальна гра Мафія, шампанське, подарунки, розіграші, танець з Mila Sid, жива музика і чудова атмосфера, і на завершення-надзвичайно красивий і смачнющий торт!


Щодо самого проекту, як на мене- це простір з дивовижною жіночою енергетикою, це час для себе, для свого відновлення, наповнення, зрештою, пізнання. Якщо ви цінуєте свій час і прагнете вдосконалення, то Територія Тіла-саме те, що вам потрібно, бо тут все справжнє, професійне і все для вас, потрібно лише бажання!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *