Проводи осені в Кременці- із східними танцями!

Додано

Бомбезне заняття відбулось цієї неділі в Кременці!

Наше життя подібне танцю. Все це тому, що наш характер тісно переплітається з мовою тіла. Як і в танцях, так і в житті з’являються нові ідеї, плани, а також щось нове, після чого хочеться реалізовувати це в житті.
Як сказав Жак д’Амбуаз, танець — це твій пульс, биття твого серця, твоє дихання; це ритм твого життя; це вираження в часі і русі, в щасті, радості, смутку….

Учасниці проекту познайомляться з чарівною Іванна Запольська – Хореограф,керівник Народного ансамблю, «Орієнталь». Викладач сучасного,народного,східного танців. Засновниця сучасної танцювальної студії.

Гра «Життєвий капітал» в проекті Територія Тіла Кременець.
Тренери
Юлія Шимко
Олександр Сохацький

Бути фінансово грамотним – завжди актуально і ніколи не пізно. Життя змінюється прямо зараз і потрібно поспішати змінюватися разом з ним в кращу сторону. «Життєвий Капітал» – це веселе навчання фінансової грамотності за допомогою гри з імітацією реальних можливостей, які кожному в житті випадають, проте не кожен їх взагалі помічає.

Секрети про імбілдінг з тренером Галина Медведів

Імбілдінг – що це таке?
Це не вправи Кегеля!
Імбілдінг- це тренування інтимних м’язів за допомогою спеціальних тренажерів, що дає багато важливих для щасливого життя і здоров’я жінки переваг:

Дуже важливо знати про те, як правильно робити вакуум, працювати з власними м’язами

Розмова про сексуальність і здоров’я зі мною, психотерапевтом Марією Хомів

Дуже важлива тема, про пізнання себе і свого тіла

Смакували чимось добреньким, а також природнім афродизіаком усіх часів та розіграли декілька баночок-меду від Магії Меду- Natalka Poturai

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *