І в листопаді можна бути сама собі весною. О-ля-ля! 5 заняття 7 сезону.

Додано

Чудовий день.
Чудові теми.
Чудові тренери.
Чудові подарунки.
Чудовий проект #територіятіла
О-ля-ля

Знаєте у чому секрет успіху нашого проекту ТЕРИТОРІЯ ТІЛА?


Коли особисто захоплюєшся, і з радістю чекаєш кожну зустріч, з натхненням вигадуєш кожну тему, досліджуєш що було найкращим з минулого сезону і сподобалось, з нетерпінням очікуєш кожну учасницю, з радістю приймаєш кожну гостю. Чесно, сама тішусь своїм же проектом, і ніколи ще не бачила щоб хтось так себе відчував як я у своїх же ідеях. Але ця магія існує завдяки і учасницям, і партнерам, і помічницям. Розумієте? Отакий ансамбль самих-самих кращих, лише щоб зробити жінок щасливішими.

Може й ви хочете стати нашими гостями-партнерами або учасниками? Це супер-добра справа! І це так класно і просто! Пишіть нам.

А в нас в суботу 16.11 було в Тернополі: 5 заняття 7-го сезону Романтичних жінок.Тема: О-ля-ля. Секрети щастя.

Як навчитись просто і легко готувати обід. Як підкреслити красу правильним доглядом. Як створити магію за допомогою правильного догляду за зубами. Як залишитися радісною та чудовою в будь-якому віці. Як покинути клуб тривожних і депресивних жінок. Як вміти красиво танцювати.

Запрошені гості та тренери, які допомагають нам зробити жінок щасливішими та розповіли свої поради:

 щодо приготування здорового обіду та здорового способу життя. Здорове приготування їжі VITALOK ™ – з мінімальним використанням рідини і жиру.

чудові експерти з краси у Життя в стилі ECO – Територія особистого розвитку Ira Ruda та Oksana Gryhoruk

поради як не впустити депресію на поріг, як зберігати радість всередині себе та зменшувати тривожність і стрес – лікар психотерапевт Марі Хомів

сімейна стоматологія родини Михайлюків, неймовірна Ірина Михайлюк

поради про страхування свого здоров’я і розіграш подарунку- харизматичний Олександр Сохацький

поради про підбір прикрас і розіграш подарунків. Талановита гостя Nadiya Rudik


поради як швидко і просто нанести маску, унікальні маски Artistry Signature Select, та подарунки з Ira Ruda і Oksana Gryhoruk

сертифікати знижки на послуги в Домі краси Олесі Шкляр, від самої кращої красуні-перукаря Олеся Шкляр

а на завершення зустрічі, родзинкою до вступу в тему наступної зустрічі, було заняття з Pole Dance з романтичною та неповторною Likhnovska Liliia у ROYAL Pole Dance Тернопіль

5 коментарів до “І в листопаді можна бути сама собі весною. О-ля-ля! 5 заняття 7 сезону.

  1. Жанна Петрик

    День проведений з ТТ залишає щоразу приємний,теплий слід у серці. Щоб ми забули про всі негаразди і просто кайфанули, психотерапевту Марі Хомів це завжди вдається!!! Дякую,що докладаєте стільки зусиль,дякую за ваш енергетичний СМІХ. Ви дійсно вмієте зарядити та запрошені лектори і гості,які були разом з нами. ДЯКУЮ Ира Руда I Oksana Grygoruk ,за сертифікати від Artistry і BodyDetox ,я вже ними скористалася і отримала море задоволення від процедури та спілкування!!!!! Прикраси Надія Рудик. З нетерпінням чекаю на гру з Олександр Сохацький. Сімейна стоматологія родини Михайлівків. Ірина Ірина Михайлюк з подарунками та смаколиками(з радістю завітаю до вас)!!! Та тренування з мега крутою та сексуальною Likhnivska Liliia у Royal. Та красотка Lidmyla Liudmyla Ogorodnyk, на твоїх фотках я посміхаюся,дякую,ти вау!!! Дякую і хочу ще!

  2. Oksana Bazan
    Заняття на Територія тіла – це передусім прекрасні живі зустрічі, де в невеликому колі можна посміятись і поплакати, тихо посидіти порус чи пореготати від душі, де можна вчитися, пробувати, експериментувати, випробовувати себе й дізнаватись купу найрізноманвтнішої, аде при цьому й справді цікавої та потрібної інформації!
    От і минулого заняття що ми тільки не робили і чого не вчили.
    Разом із #психотерапевтМаріяХомів ми вивчали про сонце всередині себе, було дуже пізнавально послухати про депресію та як не впустити її в своє життя.
    Разом із чудовими майстрами
    #IraRuda і Oksana Gryhoruk ми вчилися правильно та швидко готувати разом з посудом VITALOK™. Ніколи б не подумала, Що і З Чим там можна разом готувати, а головне – так смачно!
    А ще Іра й Оксана допомагали наводити красу нашим учасницям за допомогою масок Artistry Signature Select!
    Далі в нас було цікаве спілкування з Ірина Михайлюк із сімейної стоматології родини #Михайлюків про роль усмішки та правильний догляд за ротовою порожниною (дякую за сертифікат! Обов’язково ним скористаюся), а також розмова про елементи фінанмової грамотності від неймовірного #ОлександрСохацький !
    Чарівна Nadiya Rudik демонструвала свої чудові прикраси, декому з дівчат навіть пощастило отримати цю красу в подарунок.
    І на “десерт” було заняття з
    #LikhnovskaLiliia у ROYAL. Я, правда, його пропустила, але по відгуках і фото бачу, що дівчата покайфували.

    Дякую всім за неймовірний день і неймовірні емоції!!

    P.S. А хто ще сумнівається – відкиньте всі сумніви! Зараз якраз є чудова можливість по найнищій ціні отримати квиток на наступний сезон #територіятіла, квиток у цікавий і феєричний світ!

  3. Таня Д.
    Це була дуже цікава змістовна і смачна нова зустріч від Маріі Хомів і її Теріторії тіла))
    Думаю не випадково тема дня була -Жіноче щастя і сонце всередині нас)).Ми дізнавались купу купезну корисної нової потрібної і цікавої інформаціі і знань. А попри навчання ще й бавили себе приємностями)))
    Господинями нашого здорового(в плані корисності 😉 обіду були Іра Руда та Оксана Григорук. Можно багато писати про корисні цікавинки посуди VITALOK™ у якій готується без олії додаткової солі і води…але краще таки самому прийти і побачити на власні очі. Також нам Nadiya Rudik розповіла про особливості і різновиди перлин і прикрас з каміння.
    Дуже вчасною, цінною і цікавою була професійна лекція від Марі Хомів ,про щастя , та сім його підтримуючих моментів )))..Було справді дуже цікаво -.Ось наприклад ,ви знали що 42% це науково досліджена і розрахована кількість нашого відпочинку, що потребує тіло і мозок…. Також ми мали зустріч з чарівною Ірина Михайлюк яка розповіла нам про силу посмішки і здорових зубів. Ще ми навчались фінансової грамотності і як формувати свій фінактив від Олександр Сохацький.(навіть про правильну коробочку для своїх скарбів по секрету нам розповіли)))).. Також приємним моментом були косметичні масочки від фірми Artistry Signature Select і пластична зустріч-тренування з чарівною Likhnovska Liliia ))
    …а ще -цікаві і потрібні подарунки від кожного партнера і лектора…я от своїми подарунковими сертифікатами від Artistry і “BODY DETOX” вже скористалась і задоволена )))

  4. Liudmyla Ogorodnyk

    Здається за стільки сезонів в ТТ все знаю, вмію і сама навчу кого хочеш чому хочеш. Але люблю ці суботи, бо це можливість зустрітися з друзями, старими знайомими, краще взнати віртуальних друзів. Це 5-6 годин, коли ти забуваєш про все, телефон в беззвучному режимі і взагалі забуваєш, що він десь є.
    Як легко і швидко приготувати обід на 20 голодних дівчат з посудом від amway під керівництвом Ira Ruda та Oksana Gryhoruk. Риба з куркою поруч в одній каструлі VITALOK™- не проблема, а ще туди банан та яйця. І все має свій смак і не виходить кашка-малашка.
    Як відкладати гроші щоб не тільки літом поїхати на море, а й змусити їх працювати на себе – маленькі і дієві секрети від Олександр Сохацький
    Тільки купила електричку щітку, а тут Ірина Михайлюк переконала, що правильно зробила. Адже з гарною усмішкою легше найти дорогу десь на закордоном чи отримати знижку на улюблену сукню.Сімейна стоматологія родини Михайлюків дякую за пряник-зубчик.
    Nadiya Rudik теж гарна знайома, не знаючи про її прихід на проект декілька тижнів тому купила кульчики з перлинками. Обирали довго, але вони такі мої.
    Likhnovska Liliia – це неймовірна жінка, яка викликає повагу. Її акробатичні трюки в ROYAL Pole Dance Тернопіль – це ВАУ. Ще з самої першої зустрічі захоплююсь нею.
    Марі Хомів … нехай її поради і настанови для нас залишаться секретом. Це треба бачити і чути. І поки є місця в новому сезоні бігом записуватись
    А ще я виграла подарунок від Дому Краси Олеся Шкляр, але так як вже маю, то дістався він комусь іншому. Гарним треба ділитися.

  5. Неймовірне задоволення ділитися своїми знаннями з чудовими жінками, які прагнуть пізнавати нове, самовдосконалюватись та працювати над собою. Марі-Ваш проект заслуговує найвищої оцінки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *