День народження жіночого проекту ТЕРИТОРІЯ ТІЛА- 2 роки!

Додано

Сьогодні день народження жіночого проекту ТЕРИТОРІЯ ТІЛА, вже 2 роки, і зараз триває четвертий сезон проекту.
А незабаром-набір у 5-й сезон.
До дня народження проекту- цього тижня не пропустіть акційні пропозиції.
Слів не має, як я радію допомагати жінкам пізнати себе більше.
Як і всі мрії, проект дуже хотів народитись на світ і багато чудових людей йому у цьому допомогло і допомагає. ЩИРО дякую усім учасницям, адмінкоманді, партнерам, тренерам, та нашій групі.
Дякуємо за вітання.

Якщо є бажання, то ми чекаємо на новеньких.

Вітаю автора проекту Територія тіла Марі Хомів, адмінкоманду і всіх учасниць з другою річницею. Ви робити неймовірну справу, намагаєтесь кожну леді Тернополя зробити щасливою, навчити радіти життю, обрати для себе саме те, що найбільше імпонує, знайомите з новинками всього такого дівчачого в сучасному прогресивному світі. Ви просто показуєте як треба любити себе і світ навколо. Дякую, що за рік стала зовсім іншою і так змінила своє життя
Фото зі святкування першого рочку, то було моє перше знайомство вживу з щасливими людьми. Тоді я не до кінця розуміла, який вірний крок зробила у житті і що стану такою ж дуже скоро.

Liudmyla Ogorodnyk

Я так дякую Богові за проект Територія тіла,в особливий спосіб вдячна Марі Хомів! Тепер я себе по-іншому знаю та пізнаю, а головне змінююсь! Марі,ти прекрасна, як і Територія тіла! А кожна учасниця чудо!

Оля Кучма

Вітаю!!!Приємно спостерігати за Вашим кількісним і якісним ростом!!!Нічого б цього не було,якби не яскрава особистість організатора і керівника проекта Марі Хомів)))

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *