Магія із закритими очима.

Додано

Ти лише відчуваєш запах. “Вона з’явилась очікувано в неочікуваний момент. Жінка, котра приходить лише раз і не залишає слідів, як би не вислідковував її на вулицях. Жінка, що пахне м’ятою і вмивається росою. Жінка, яку кликатимеш у темряві, згадуватимеш у снах та пам’ятатимеш, як би не хотів забути. Жінка, котра захоплює як вода, обпікає немов вогонь, котра мов кішка залишає подряпини на тілі і немов стихія змушує схилитись перед її силою… жінка… Справжня жінка!…

“Рольові ігри”Іван Байдак.
Пов’язки від чудової майстрині Олександра Луканюк
Дякуємо представникам компанії Lambre за гарну бесіду та дарунки.

Було цікаво, як завжди. Розмовляти на тему сексуальності досить складно, і дуже важливо. Тема древня як світ і дуже аналітична. Так важливо садити квіти , а не бур”яни у своєму Жіночому Саду. Ходити не з голодними очима, а закоханою та бажаною. А над цим-треба працювати. НЕ можу відкрити багато подробиць, адже це таємнича тема. Тому особливо зацікавлених-очікуємо в 5-му сезоні.

Як завжди, ми багато жартували, а також насолоджувались фірмовим, смачним штруделем у ресторані Сапсан. Заняття було зі мною-#психотерапевтМаріяХомів Дякуємо за фото супровід фотографа Irina Bezkorovayna.

Арт-терапія моєї жіночої сили. Малювати і творити свої мрії. Кольором і дотиком додавати нові мрії у своє життя. Готуватись до змін. З арт-терапевтом Ірина Шуст у #територіятіла.

А ще у дівчат була особлива нагода, під проводом лікаря акушер-гінеколога Ivanna Nakonechna, дізнатись про чудових друзів дівчат- ГОРМОНИ, і зрозуміти що знання про своє жіноче тіло-найкраща інвестиція в себе.

Літати як метелики,віддихати як гусенички. Концепція у флай-йоги неймовірно психотерапевтична. Дозволити собі відкритись та не боятись летіти у житті.

Саме цьому спробували навчитись наші учасниці у чудового тренера Liliya Parij, а також мали нагоду послухати про сакральне значення матки та жіночих технік. У Club Energy Це #територіятіла!

Liudmyla Ogorodnyk

“Живи дерзко, стой на своём, не унывай … Просто живи”

Домашнє завдання буває різним, після 4 жіночого “шабаша” ТТ це був перегляд фільму “До зустрічі з тобою”. І фраза, якою я почала, саме з нього. А сам фільм про сучасну Попелюшку -дівчинка, яка мусить заробляти гроші на всю сімю, сидить з дитиною сестри, їздити на ровері, хоч це зовсім не довподоби, має іхати на відпочинок з хлопцем, хоч в нього свої плани на той відпочинок і не дуже є місце для неї там. Всі відносяться до неї як до якоїсь обмеженої і тупої, вона для них пусте місце, яке приносить додому гроші і забезпечує їх власні бажання, її використовують і не дають реалізуватися самій. Дуже глибокий фільм, якраз про те що треба себе любити і не давати витирати ноги об себе. Я тепер дуже хочу прочитати продовження в книжці.
А сама зустріч Території тіла була на тему сексуальності. Це та тема, яка всіх цікавить, але всі бояться то визнати, тема якою маніпулюють і на якій заробляють великі гроші. Сиділа, слухала #акушергінекологІваннаНаконечна і виникала думка, чому цього всього я не знала у свої 20, чому тоді ніхто не розповідав про особливості жіночого організму, як все там працює, що йому потрібно, що варто робити, а що в жодному випадку ні. Кожна зустріч з Ivanna Nakonechna це багато нового для мене, це новий і корисний досвід, це розуміння себе і своєї природи. Одразу видно професіонала, який цим живе. Тільки свіжа, перевірена і прийнята прогресивним світом інформація, тільки те, що зробить кращою і здоровішою.
Марі Хомів розповіла про 4 жіночі ідентичності і що не можна бути тільки одною по життю. А ще #психотерапевтМаріяХомів відкрила секрет, коли варто виглядати як найкраще, а коли навпаки іти та мити підлогу, щоб тримати баланс. І коли сьогодні поруч зі мною сумулька, то знаю що це нормально, адже тільки один день в місяць їй можна приходити і побути трошки поруч.
Жінку доповнють аромати. Дівчата з Lambre розповіли як обирати, наносити і зберігати свої улюблені запахи. Nadiya Shevchyk та Julia Tkachenko дали “продегустувати” їх аромати і подарували багато подарунків. Олександра Луканюк пошила неймовірні пов`язки, щоб нічого не відполікало від арома-терапії. І дома їм найдеться теж цікаве застосування, але про це вже промовчу.
#арттерапевтІринаШуст з “The blue bird” захопила створенням чудових образів для красунь на папері. Завжди творчі завдання вважала не своєю стихією, а тут так захопилась і така краса вийшла, не соромно було по місту додому нести в руках.
А приймали нас Club Energy з улюбленою флай-йогою і Сапсан смачним штрюделем.
А ще відкрию секрет про фільм з домашнього завдання “Небезпечний метод (2011 рік)”. Несподівано, сексуально, глибоко і крутіше “50 віддінків сірого” як на мене.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *