Весняні подорожі в казку. Золота Прага, срібний Карлштейн і порцеляновий Дрезден.

Додано

Звичайна собі мить. Звичайна хата з комином
На росах, на дощах настояний бузок
Оця реальна мить вже завтра буде спомином
А післязавтра – казкою казок
А через півжиття, коли ти вже здорожений,
ця нереальна мить – як сон серед садів
Ця тиша, це вікно, цей погляд заворожений
і навіть той їжак, що в листі шарудів.
Ліна Костенко

Вірте- не вірте, але саме ми відкрили весну, бо не чекаючи коли зійде сніг майнули до Кременця і подорож була чудова!

Жіночий розвиток, жіноча компанія, чан, сніг, Бона, екскурсія, зустріч з акторами з фільму, і ще багато цікаво було в наших дівчаток!

Щойно почали розцвітати тюльпани і сама мати Земля святкувала свій великий День- Територія тіла рушила на тюльпанові поля і щоб казка була довершеною до славного міста Чернівці- справжнього українського Хогварду.

Враження незабутні- бо саме в нас можливі справжні дива- наш проект вміє розмалювати всіма барвами звичайні буденні речі.

Але справжньою пригодою була подорож до Золотої Праги- міста Ста-веж і Імператора священної Римської імперії Карла IV. Так, що скажеш, Карл? Сподобались тобі українські дівчата?

Прага-романтичне місто, як казка, і це не дивно. Тут дуже цікаво і красиво.

Пригадуються веселий мультфільм про Крота і його друзів, “Три горішки для Попелюшки», олівці Koh-i-noor. А також – замки,чудова архітектура, знамените чеське пиво і кухня.

Що ми там робили: побачили Карлів міст, Празький град, замок Карлштейн, сади та мости, знаходили один одного в щільному натовпі туристів, познимкувались з нареченими-азіатами, спробували свіжозвареного чеського пива і «вепревого коліно», завмирали від захоплення біля собору Святого Віта, зустріли захід на набережній Влтави на човні і просто насолодилися атмосферою унікального міста.


А ще, пізніше, гуляли вуличками містечка Оломоуц і веселились.

Також ми ще й побували у Дрездені та його відомій галереї, смакували баварські ковбаски над Ельбою, походили по їхній Швейцарії -Kurort Rathen

І звісно-пили шампанське, отримали казкових лисичок які мають своє завдання, чарівні листівки з тезами про щастя, мали чудовий тренінг зі мною(я знаю що це був один з найкращих моїх тренінгів і я повторю його за пару днів в Тернополі), і усі отримали завдання закупились в аутлеті + провели гарний час з Lesia Yavorska

Щиро дякуємо за подорож http://riotour.com.ua/ і кожній учасниці подорожі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *