Ми були і деревами з гіллям і листочками, і навіть оленями- третя зустріч.

Додано

Знайомтесь, ТЕРИТОРІЯ ТІЛА

 
 Наш жіночий, розвиваючий, психологічний проект ТЕРИТОРІЯ ТІЛА #територіятіла-особливий і навіть трішки чарівний. Хіба ви ще десь бачили таких 25 жінок, які на протязі дня скачуть, обіймаються, навчаються, змінюються, працюють в групах, самостійно і в колі, діляться, смакують, приміряють красиве, пізнають нове, нову себе, нові місця та можливості, стають і оленями і деревами і птахами і годуючими мамами, радіють і сумують, позують та фотографуються, отримують подарунки та сертифікати знижок.
 З давніх-давен людина намагалась зобразити якимось чином кращі моменти свого життя. Можна з впевненістю сказати, що жіночий проект #територіятіла-то ціле мистецтво. Загляньте на наші фото та їм у щасливі обличчя, і ви зрозумієте, чому проект такий класний. Та не лише учасниці роблять його чарівним. Але й наша комплексна програма, тренери та теми, які ми обговорюємо та техніки яким навчаємо. Затишок та простір і група, у яких працюємо. І звісно-наші партнери.
 Є у нас в Тернополі чудові місця, де наша краса може розцвісти ще яскравіше. Наше життя вже ніколи не буде таким як раніше, після того, як ми дізнались про ботокс і ламінування вій, нарощення вій та справді фахові поради від лікарів косметолога і трихолога. У салоні Marine BeautySalon. Класно-рекомендуємо. Бункер для Муз. Саме так ми назвали це приміщення раніше, і воно повність відповідає цій метафорі. Тут хочеться творити і витворяти. Особливо коли тема про розвиток здорової особистості з психотерапевтом Марі Хомів і тренером Оксана Шлюсар.
 А ще у нас була дуже проста і весела розминка на третьому занятті з Алла Ляпандра, і гарна можливість долучитись до зібрання коштів на ГО “Вірні друзі”. А також шанс споглядати, доторкатись і ніжитись.
Носити найкрасивіше. На будь-який смак та розмір ви можете знайти і свою білизну у наших партнерів- Білизна Диво і Квіти. Жінки-як квіти. Стабілізовані або вільні. Поодинокі або у букеті. Яскраві або монотонні, але завжди-завжди красиві.
 Чого лише не має у наших партнерів, а я думаю, що у них є все, чого може забажати жінка: красиві коробочки на любий смак, екзотичні фрукти макаруни, квіти, відкритки, і просто чудова Настя, яка знайде спосіб щоб порадувати охочих. І нас порадувала. Дякуємо за цей день Nastia Lisovska Sparkle.agency.ternopil #жіночийрозвиток #жіночийпроект #територіятіла

 

14 квітня я відвідала 3-тю зустріч проекту #ТериторіяТіла. Як завжди неймовірно цікаво і пізнавально проведений день. Ми були і деревами з гіллям і листочками, і, навіть оленями, перестрибуючими через перешкоди і позуючими перед туристами.

День розпочався у чарівному місці, в салоні краси #MarineBeautySalon. Поспілкувалися з лікарем трихологом #Оксаною #Пантелеївною. Дуже цікаво і, що дуже важливо, доступно пояснила як правильно доглядати за шкірою голови, що варто робити, а від яких звичок краще відмовитися. І на прикладі #Liudmyla #Ogorodnyk, з допомогою такого цікавого приладу, як трихоскоп продемонструвала як насправді виглядає шкіра голови, розповіла про приблизний вік деяких волосин. Була дуже цікава і пізнавальна бесіда з дуже цікавою людиною. Обов’язково піду на консультацію до #Оксани #Пантелеївни.


Також могли ознайомитися з такою процедурою як ламінування і ботокс вій. До цього дня я думала, що ботокс це лише ін’єкції, насправді ні. Мали можливість побачити результат на моделі. А ще дізнались про таку річ, як БІГУДІ для вій!!! Я про таке почула вперше. Ця неймовірна процедура робить дива, укріплює війки, особливо корисна після нарощення. А якщо війки світлі і прямі, то ламінування + бігуді + профарбовування і можна забути про туш.
Бесіда з косметологом #Світлана #Данилкова теж була дуже пізнавальною, а модель, на якій нам демонстрували дива косметичних процедур, ще й трохи нас веселила)))
Дуже багато нового і цікавого довідалася в салоні дуже привітної і приємної власниці #Марини #Шестопал.
Далі в програмі у нас магазин білизни #Диво. Можу сказати тільки одне, це справді диво! З моїми не зовсім стандартними формами, я часто в пошуках білизни обходила кілька магазинів і не завжди знаходила те, що хотіла. А тут я відразу знайшла потрібно модель, та ще не одну. Дуже гарна білизна, хороші ціни і чудова власниця #Оксана #Остапа. Оксана розповіла нам багато про те, як започатковувався її бізнес, про новинки які незабаром будуть у її магазині. Одним словом рекомендую. Дуже гарний магазин, чудові власниці і дівчатка консультанти.
А далі була дуже глибока, дуже корисна і пізнавальна лекція від #Марії #Хомів про свої внутрішні голоси (батьків) і про плекання своєї здорової частки. На жаль, я деякі моменти упустила, бо довелося взяти своїх кіндерів, а вони трошки відволікали від бесіди, та не зважаючи на це, я дуже багато взяла для себе і почала роботу над своєю внутрішньою дитиною і мамою.
#Алла #Ляпандра провела для нас майстер-клас з йоги, офісний варіант, не відходячи від робочого місця і принесла нам чудові листівки від організації #Вірні #друзі
Потім ми поспілкувалися з #Оксаною #Шлюсар, провели цікаві тести та командне вирішення дуже життєвих ситуацій. Ну і олені, це так весело, коли дорослі жінки/дівчата, більшість з яких на підборах бігають і стрибають через перешкоди. Заряд позитиву на весь день.
День завершили у #Sparkle.agency.ternopil. Тут ми познайомилися з творчою, привітною і дуже цікавою власницею Настею, яка провела нам МК з виготовлення квіткової композиції і розповіла про екзотичні фрукти, які у них можна купити. Більше у нашому місті я такого вибору екзотичних фруктів не бачила ніде.
Ну як же без чудового фотографа #Ірини #Безкоровайної
Дуже цікавий, насичений день був. Дякую усім, організаторам і чудовим учасницям.

Galina Ternopilska

Просто балдію від сьогоднішнього дня, від прекрасної погоди, від нічого-не-роблення) І думаю собі: добре що третя зустріч проекту була в суботу) А неділя зплишається на обдумування і усвідомлення всього, що дізналася там нового. Цього разу дізналася багато цікавого від самої Марі Хомів . Вона показала, як заглянути в середину себе і подивитися що ж там робиться: що треба виправити, що ростити і розвивати в собі, чого позбутися. І обіцяла ще згодом навчити, як цього позбутися))

Побувала в магазині Білизна Диво, побачила там краси всякої!!! Дізналася про деякі нові жіночі “штучки”, про модні тенденції купальників цього року. І вдячна за надану знижку) Відкрила для себе гарний салон Marine BeautySalon, ще й не далеко від дому) Вперше в житті слухала про догляд за волоссям від лікаря-трихолога Oksana Ilkiv. І це насправді мега класно, бо людина вчилася 8 років на лікаря і може підійти до вирішення проблеми комлексно, а не тільки за допомогою косметичних засобів.

Ще дізналася як проводиться трихоскопія і сам трихоскоп побачила – чудо техніки скажу)) Дякую Алла Ляпандра за те, що ознайомила з вправами швидкої йоги; Оксана Шлюсар за цікаві тести; фотографу Irina Bezkorovayna за те що стараєтся зберегти у памяті фотоапарату кожну хвилину зустрічі; ГО ВІРНІ ДРУЗІ бажаю зростання і удачі і нелегкій справі. І в кінці зустрічі познайомилася із засновницею магазину Sparkle.agency.ternopil і почула її історію створення своєї справи, що також надихнуло мене до нових звершень. І на завершення виграла там таку красоту) Тож додому йшла з подаруночком в руках і новими думками в голові)
Дякую всім дівчатам з проекту за теплу атмосферу під час зустрічей)

Надія Тарасівна

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *