А ми плели віночки в Бабусиній хаті. 8 заняття.

Додано

Автентично і ніжно. Цього разу було так.
Глиняна хата і справжні відчуття.
Пра-Ми і дух старої оселі,яка може розповісти багато історій про жінок і кохання.
І ми там були.
І борщ з часником і салом їли, і наливкою частувались, і дівчачим колективом забавлялись.
А хто не був з нами-то чур у п’єц.

Оксана Шамрик

Чудовий недільний день (26.08) з проектом ТЕРИТОРІЯ ТІЛА в с. Дітківці. 8 заняття дало можливість поринути в безтурботне дитинство, де кожні вихідні чи канікули проходили в селі у бабусі неподалік нашого місця перебування.

Для мене це все було рідним та знайомим: глиняна хата, домашній борщ, печений хліб і сало з часником, трави, плетіння вінків, багато гусей, випасання корови та величезне поле, де можна викричатися і зникало все погане.

Трохи скучила за тим, а Територія тіла на певний час дала відчуття чогось рідного і близького. Випікання булочок, вінки з трав, смачні яблука, вишиті сорочки та величезне поле, залишають море вражень, які важко передати словами. Майстер-класи по голосу та “Я-бренд” – були неперевершені і пізнавальні. Подарунковий сертифікат допоможе покращити моє здоров’я. Дякую усім за цей прекрасний день. Це було неймовірно. Бракувало тільки ще поспівати.

Згадати як це, пахнути м’ятою і вмиватися росою.
Бути щасливою, цікавою, оточеною друзями, спілкуванням, подіями -саме цього ми навчались на цьому занятті у проекті #територіятіла, адже коли ти живеш по-справжньому, коли ти з насолодою смакуєш життя, допомагаєш, любиш, ти автоматично ділишся цим з оточуючими. Навчитись створювати і розвивати свій бренд тренер #ЛарисаОвчарук

Жінка , яка здатна зробити крок у невідоме , виявляється за межами розуму. Вона виявляється за межами всього взагалі ! У цій глибині дме вітер, палає вогонь, і пульсує сила . Як ми, у наших проектах і в житті.

Одні з найкращих спогадів-пов’язані з цим літом.
Передостаннє заняття у проекті 5-го сезону.

З часів античності поняття краси є одним з найважливіших у філософії сприйняття буття.
Коли слово краса стосується людини, воно має синонім врода.
Бути красивими-бажання кожної жінки. Коли це бажання задоволене, то жінка розцвітає так, як квітка навесні. Під кінець зустрічі нам розповіла наша гостя, фахівець з питань здоров’я і благополуччя- Оксана Григорук.


Психологічні теорії розглядають красу як форму задоволення.
А те, що красиві речі приємніші, абсолютна правда. Підтвердженням цього- є фото наших учасниць проекту у власних авторських вишиванках від Alexandra Sytnyk а також Бабусина хата та в прикрасах від Світлана Майстриня Світлана Майстриня – Handmade jewelry from Svitlana

Неперевершений майстер-клас, це коли майстрині вранці на сході сонця збирають квіти, та трави, готуються та чекають. Адже знають, що завітають ПРЕКРАСНІ з ТЕРИТОРІЇ ТІЛА. Будуть плести вінки і розмовляти про велич жінки, її внутрішню силу, викрикувати накопичене роками, звільнятись від непотрібного.

Коли тобі розповідають як, а ти інтуїтивно знаєш, як треба, і пальці ніжно самі творять нову історію. Точніше, забуту давню.
І коли все неймовірно пахне. Пахне літом і запашною жінкою.

Творили з чудовою майстринею Оля Закорчемна (Ola Zakorchemna) і Марія Маладика

І коли всі однакові гарні, сорочка приховує твою вагу (недостатню чи надмірну), твої форми,твої принади, так якби і зрозуміло що це не було і не є основним, увага всю на твою внутрішню суть і на тебе, як ЖІНКУ.

Я завжди вірила в особистість та автентичність кожної українки, в її душевність і здібність любити.
В те, що кожна-самодостатня та особлива, цінна і гідна, як і назвала свій проект для підлітків.
Знаю, що кожна жінка-птаха, яка може злетіти, а може і впасти. Не хочу, щоб падали, хочу щоб летіли високо і бачили далеко.
Приходьте в онлайн-проект, тренуйте навички польоту.

Оксана Шлюсар

Щастя знаходить щасливих. А вдячність – це одна з його основ. У розкішних вінках, сповнені можливостей пізнавати красу цінностей нашого роду, щасливі ми розпочинали наше заняття. Як можна вкласти так багато змісту у такий короткий проміжок часу? З цими питаннями, будь ласка, до Марії Хомів. Ми насолоджувалися миттєвостями, готували запашні кренделики-сердечка, смакували борщик та наливки. Ми тішилися, як діти, співаючі голосні звуки і викрикуючи наш біль чи радість. Ми довго будемо згадувати деталі нашої зустрічі, переглядаючи фото, коли наша серпнева зустріч стане теплим спогадом.


Чому навчила мене ця зустріч? Зустрічати гарні пропозиції долі з готовністю, вчитися у інших, чудових і сповнених бажання щось змінювати, кричати, коли хочеться кричати і веселитися, коли хочеться веселитися, працювати над власним брендом і не зупинятися. Знаю, вдячність – одна з основ щастя.

Я, дійсно, вдячна Богу, за такий чудовий день, вдячна Марії, за участь, вдячна усім, хто долучився до організації зустрічі. Вдячна нашим чудовим фотографам, тим, хто поділився вишиванками і прикрасами, водіям, що спокійно довезли нас до садиби у мальовничі Дітківці і, навіть, гусям, які несподівано для себе, стали першою мажорною нотою у наших закликах. І посприяли гарному настрою усіх учасниць. Це було свято. Правдиве свято. Спасибі усім неперевершеним учасницям прекрасного проекту #територіятіла

Galina Ternopilska

Неймовірно цікаво та весело я провела останню неділю літа разом з #ТериторієюТіла, я наче перенеслася в часі, плела віночки з польових квітів, бігала полем в етнічній вишиванці, пекла пиріжки в печі.
Так приємно і по домашньому зустріла нас #Бабусина #хата, принесла відчуття спокою, затишку, любові.
Відірватися від цивілізації іноді найкращий відпочинок.
Дякую усім за чудовий день!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *