Дізнатись більше про себе… і про старих байкерів))- сьома зустріч.

Додано

-І знаєте, що вони мені казали:” А ну, скажи щось смішне”…ой, не можу:)

І за це я дуже люблю своїх красоток!!!
Ви тільки погляньте на них.

Справжні жінки: веселі, добрі, смачні, щасливі, цікаві, оточені друзями, спілкуванням, подіями -коли ти живеш по-справжньому, коли ти з насолодою смакуєш життя, допомагаєш, любиш і автоматично ділишся цим з оточуючими.

Як ми, зажди, у проекті і в житті.Радісні:)

Що може бути краще, як дізнатись більше про себе.
Що може бути важливіше, аніж розуміти себе.
ЩО може бути дорожче, як пізнати:
-про секрети твого циклу;
-про старих і молодих байкерів;
-про силу твоєї яйцеклітини;
-про задоволення у житті;
-про безпеку і якісне обстеження.

А уявіть що це все- це розказують весело, цікаво і радісно.
Тому що саме так викладає наш партнер-чудовий лікар акушер-гінеколог, лікар УЗД *”Клініка жіночого і сімейног здоров”я”), асп. каф. акушерства і гінекології “№ 2, Тернопільський державний медичний університет Iren Humenna і надає знижки саме для учасниць нашого проекту.

“Дорога, у мене до тебе прохання,
– Бог зупинився, зліз з велосипеда і зняв окуляри.
Очі у нього були добрі, але після всіх колотнеч в моєму житті, я не знала, чого ще від нього очікувати. Я все дивилася на нього, а він спокійно пив воду.
– Важкий підйомчик був, але зате який вид!

– Що за прохання?
– Так, прохання.
Мені треба зайнятися серйозними справами, ти б не могла пожити місяць чисто для себе, з любов’ю до себе, і з задоволенням. Зайнятися тим, що тобі подобається, нічого не просити, нічого не планувати і не чекати?
Так, як ніби-то мене немає.

– Але ти ж є, – я доторкнулася вказівним пальцем до Бога.

– Звідки ти знаєш? Звідки ти знаєш, хто я насправді?
Може, я – плід твоєї уяви, може, я просто твій внутрішній голос, інтуїція, яку ти уособлюєш.

– У вигляді сорокарічного чоловіка, який обожнює лофери?

Бог розреготався.

– Люди звикли, що я – є. Що можна завжди сказати «Господи, пробач», і ніби як не було гидот. А потім все ніби забувається, і знову ллється сморід , тому що завжди можна сказати «Господи, пробач».
А якщо щось не так – «Це все через тебе, Господи!». А якщо лінь, то «Зроби, Господи, і я більше ні про що не попрошу!».
Коли ви навчитеся жити так, як ніби мене немає?

– Наче тебе не має? – я розгубилася. Було відчуття, що у мене відбирають землю з-під ніг, і я починаю провалюватися незрозуміло куди.

– Наче ти і є Бог. Мила, всього місяць. Поживи для себе всього 30 днів. Ти хочеш, щоб хтось полюбив тебе на все життя, а при цьому не можеш полюбити сама себе навіть на місяць.

– Цілий місяць…

– Всього місяць. Всього місяць. Час пролетить швидко, а я привезу тобі гарний магнітик”.

(С) “Коли Бог загадує бажання”

Чудове заняття.
Ми гостювали у Молодіжний Центр Тернопіль/Youth Centre Ternopil, де мали майстер-клас у вигляді створення своєї відкритки «ProКонтури. І це був чудовий шанс пофантазувати і розкрити свій внутрішній світ.

Заняття пройшло під керівництвом художниці Nadia Guta
Учасниці на відмінно виконали завдання: втілити задумане та навчились вправно володіти контуром.

Надія Тарасівна

Усім хто просидів останню неділеньку дома перед компютером присвячується…)) Цієї неділі відбулося цікавезне заняття від проекту ТЕРИТОРІЯ ТІЛА! І почалося воно із бачати з класною Mila Sid із Студія танців “Social dance club” м.Тернопіль) Танець захопив настільки, що не помітила, як пробігла година! Ех, ці бразильські ритми затягують! Бачата – це гарна нагода порухати своїм “талантом” і “харизмою”.


Тему зустрічі розкрила Марія Хомів, психотерапевт – це була насичена розповідь про психосоматику, про способи розпізнати її і “викинути” із свого тіла. Тепер я буду користуватися цими знаннями, щоб ще більше смакувати життя))
Далі була Ірина Гуменна (Iren Humenna). Це класна жінка, акушер-гінеколог і її виступ просто бомба) Велика кількість медичної інформації подана у компактній формі, без лишніх “термінів і понять” за допомогою смішних і влучних метафор) Прослухала на одному подиху) І дякую за сертифікат!
Час релаксу забезпечила майстер Надія із РroКонтури і навчила робити відкритки від душі для душі)
Вся тусовка була в Молодіжний Центр Тернопіль під освіжаючий лавандовий пунш від Марі Хомів))
На завершення ми побували в шоурумі Znana.ua, в який я все збиралась-збиралась і сама не могла піти) Дуже рада, що нарешті побувала там, адже засновниця магазину – чарівна Yuliia Ostapchuk – професіонал своєї справи, вона знає, що потрібно саме тобі)) І дякую за сертифікат))

Тому не сидіть вдома, ходіть, пробуйте щось нове! Не знаєте з чого почати – почніть з ТЕРИТОРІЯ ТІЛА!

Таня Д.

Есть такое слово БЕСПОДОБНО…так вот эта летняя встреча Тт была такой..бесподобно -нежной , женственной, лиричной ,веселой , раслабляющей, познавательной и даже кокетливой))))
В атмосферу женствености и пластичности нас умело окунула лирическая бачата и ее исполнение от милой Милы Сид .Потом ароматом лаванды и интересным словом про правильное отношение к себе нас взбодрила наша креативная Мария Хомив и задорно-хулиганистая Ирина Гумена)) кстати оч.умные вещи они говорили в легкоусвояемой форме.))веселое настроение нам продолжило время раслабления и личного творчества под мягким руководством художницы Надежда Гута ..и дополнился этот день встречей и суто девичьей темой про шопинг и стиль с Юлей Остапчук в ее салоне znanaua..
…а еще были подарки)))
…Это очень круто когда обычный день превращается в калейдоскоп приятных воспоминаний и новых знаний..

#бачатаMilaSid
#Студія танців “Social dance club”
#ІринаГуменна
#НадіяГута
#територіятіла
#психотерапевтМаріяХомів
#молодіжнийцентр
#znanaua
#фотографИринаБезкоровайна

Oksana Gryhoruk

Сьогодні в рамках проекту #територіятіла, відвідала майстер-клас з bachata від Mila Sid, як завжди чарівної, жіночної, талановитого тренера, яка за одне заняття надає можливість відчути всю красу цього танцю і надає впевненності, що ти теж можеш танцювати!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *