Щоденник занять із Території Тіла (травень)

Додано

Починаючи із першої зустрічі наших красунь в студії здоров’я і краси “Beauty Life” 6 травня цього року ми будемо вести щоденник проекту Територія Тіла, щоб ви наочно побачили що у нас відбувається!

В “Beauty Life” ми зустрілись із спеціалістами-косметологами, лекцію про правильний вибір оздоровчих процедур нам прочитала лікар- вертебролог. А на завершення нас пригостили смачним фуршетом із шампанським!

Так ми відмітили початок нового літнього сезону проекту Територія тіла!

Наступного дня, 7 травня у комплексі дозвілля Міра ми  спілкувались про договір із собою, особисту ефективність та мотивацію до змін в житті, про 7 важливих днів тижня з психотерапевтом.

Про вміння правильно харчуватись і відчувати, що нам потрібно з дієтологом.

Про те, що робити у спортзалі та які силові навантаження бажано спробувати, з чудовими фітнес-тренерами у фітнес-клубі преміум класу MaXimus!

І про вміння моделювання зачіски в домашніх умовах  від майстра міжнародного класу з перукарського мистецтва Ольги Гондз !  Всі секрети про волосся і догляд за ним.

Пили запашний чай із смачним пирогом  та роздивлялись подарунки.

Отже: красиві, різні та вишукані, на заняттях проекту, разом із партнерами: затишний Комплекс Дозвілля Міра, сильний Maximus Club та салон-перукарня Круїз Краси з талановитою Оля Гондз!!!

Нагадую, що можна долучитись на це заняття. Телефонуйте вранці на 0977910687 Ольга, помічник адміністратора.

Отже почнемо

перший день 1

 

перший день

Студія здоров’я та краси “Beauty Life”

 

день перший 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Друге заняття вдалось на славу. Обійми професіоналів від Дому краси Юлії Бойко, кращий салон для жінок Vi-art, гості від Козацького здоров’я: лікарі та еко продукція «Примафлора», супер нове функціональне тренування в клубі Ендорфін, подарунки ,чаювання та смачний домашній штрудель,важливий роздатковий матеріал, тепла атмосфера в кращій жіночій компанії Тернополя.
Хто з нами на третє заняття?

бойко 3

 

бойко 1

 

Міра 1

7 коментарів до “Щоденник занять із Території Тіла (травень)

  1. Я дуже тішуся тим, що маю таку прекрасну можливість брати участь у проекті! Це неймовірно прекрасно. Так, вже на вступному занятті я відчула, що у “своїй тарілці”, де так комфортно і легко – з одного боку, а з іншого розумію, що потрібно знати чого я хочу і нарешті почати над цим працювати, бо фізична присутність, це ще не результат. У “BEAUTY LIFE” дуже тепло та розкішно нас приймали.Для себе цю студію я відкрила вперше, такі відчуття ніби ти там королева, особливо у цей день мого народження. Для мене ця приємна атмосфера запам’ятається на довго.

  2. На першому занятті відчула, що я не одна, а є багато жінок, які прагнуть розвиватись, а не стояти на одному місці, це так мотивує. Марія так доступно, цікаво і зрозуміло все пояснила, що мені здається, що я все можу задля досягнення нових цілей і завдань. І так, завдання я вже почала виконувати,а також рекомендаціі дієтолога. Моделювання в домашніх умовах було вражаюче, бо для себе я відкрила багато нового.

  3. Перший день, зустріч та знайомства. Цікаво познайомитися із цікавими людьми. Ще раз пересвідчилася, що проект має бути дуже цікавим. Готова та хочу змінюватися, відкривати нові інші сторони свого внутрішнього та зовнішнього світу.

  4. Перш за все, я хочу подякувати проекту ‘Територія тіла’ за якісно проведений час разом. Це справді класно! Особисто для мене перше заняття було поштовхом до дії. Все в наших руках, головне побачити ціль та рухатись до неї у гармонії з собою! Дякую дівчата!!!

  5. Початок є! для мене це старт у нове, ще більш яскраве і кольорове життя. Проект поєднує у собі працю і насолоду) На занятті ще глибше вчишся розуміти та відкривати себе, дізналися секрети від дієтолога проекту, побувати у руках майстра зачісок Ольги Гондз, праця у залі Максимус. Шалено радію, що я з Вами!
    P.S. А ще сьогодні я відвідала “BEAUTY LIFE” і використала свій подарунок)), отримала масу задоволення і шикарний результат, чудовий салон і прекрасні спеціалісти! Щиро дякую!

  6. Привіт.Територія тіла, ти класна 🙂
    Дуже корисні практичні речі. Сьогодні понеділок, вчора я його спланувала і встигла зробити купу справ, які могли розтягнутись на тиждень. Здивована сама від себе!
    Мій ранок почався з запитання “яким я хочу бачити цей день?” І я побачила цей день успішним і плідним ! Так все і було. Думаю що це суботня зустріч стимульнула. Маленькими кроками, але щодня…
    Аааа, звичайно я ще скористалась подарунками партнерів і купила розкішну білизну в магазині “Амелі” з 50% знижкою – зробила собі свято і придбала якісні речі! Дякую!
    Дякую студії “Beauty Life” за масаж стоп – найкращий масаж в світі 🙂 і ще отримала подарунковий пілінг обличчя з чудовим розслабляючим масажем і живильною маскою. Чудесні процедури! Рекомендую всім!
    Мені було приємно отримати відповіді на мої запитання від Олі “Круїз Краси”. Чудові експерс-зачіски і поради по догляду за волоссям! В суботу пішла додому з стильною зачіскою і гарним настроєм.
    Чекаю наступної зустрічі 🙂

  7. Салон краси ” Монро” !!!
    Дякую за те , що “оживили” моє волосся! Виглядає чудово!
    Дівчата, рекомендую!
    І ще уявіть , мені подарували знижку 50% на все що робили! Просто так !!! Ці процедури не відносились до бонусів! Це була дуже приємна несподіванка!
    Дякую !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *