Щоденник занять із Території Тіла (липень).

Додано

 

  Незвично, цікаво, натхненно було працювати на занятті другого сезону розвиваючого жіночого проекту «Територія тіла». Загоріла, підтягнута, міцна красуня- жінка Анжела, мама 2-х дітей ділилась своїм досвідом, як вона прийшла у спортивні навантаження пол-денсу. Не для виступів і не для заробітку, і не для іншого, а для себе. Для себе, красивої. Дуже інтенсивне навантаження, і дуже красиво. Незважаючи на вкорінені стереотипи про цей вид тренувань, ми відкрили інший бік цього спорту.

  Далі ми бути огорнуті чітким викладом нашого тренера-дієтолога з 1 сезону Оксанки, яка розповіла про свій досвід і про лужне харчування -як здоровий спосіб життя. Багато переосмислили.

Всі учасниці отримали безкоштовні сертифікати на чистку зубів в стоматології “Смайл”

  Також ми зустрілись з власницею салону АЗІЯ, яка розповідала про здорову спину і кили, та як і що слід робити починаючи самого ранку для їх профілактики. 

 Звісно, Марія Хомів, порадувала як завжди, бо вона в нас така, цікавою темою про психосоматику, виставили і відкрила 2-а своїх вебінари по цій темі, розважала метафоричним картами щасливих людей, і посланнями від них, і саме головне те, що у нас була можливість подосліджувати себе: чому я хворію, яка є частка мене здорової, і що для мене моє життя.

 Це усе було у супроводі гарного релакс-ресторану Каруна і їх смачних млинців з фруктами та морозивом і запашного білого чаю з імбирем та лимоном. Щасливі і наповнені дні є, вони дуже потрібні для розвитку. ВОНИ в проекті ТЕРИТОРІЯ ТІЛА.

липень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *