Тьоті, що граються ниточками- четвертий сезон розпочато!

Додано

Що за нова “секта”? Група для жінок-Територія тіла.
МАМО, Що вони там роблять? “Тьоті Граються ниточкою”…
Тобі це треба? Треба! Всім треба!!!


А тьоті ще й займались, творили і сміялись так, що усі мріяли потрапити в таку ж секту. І собаки, і велосипедисти, і гуляючі закохані, і мами з дітками, і чоловіки.
Цієї неділі, під час заняття, діалоги з випадковими перехожими…

Чудове було заняття. Складне, адже перше, група знайомилась, учасниці стидались, сміялись, наповнювались, смакували, відчували, стишувались, віддихали, працювали, навчались,підтримували одна одну, працювали в групах, пізнавали ЯКА Я?

Немов би дуже просто, і досить глибинно: моя самооцінка, перебування тут і зараз, споглядання і наповнення прекрасним, роздуми про мої бажання в житті та цілі.

Кожне наше заняття відповідає одному з кольорів райдуги і перше було червоного кольору!

 

Оля Дутчак

Сьогодні відбулося 1 заняття 4 сезону Території тіла. Я наповнилася позитивною енергією від мега позитивних ЛЕДЬ. Йога чудова!!! Майстер-клас по виготовленні коника із сіна наповнючи-релаксуючий спосіб заглибитися в себе. Майфулнест на озері із фруктами БОМБЕЗНИЙ. Почуваюся натхненною.

Catherine Koruniak

Дякуючи групі, ми можемо спостерігати за власною поведінкою і власними переживаннями. ОСЬ де відбувається робота! На наступний день…Коли ти прокидаєшся з іншими думками і трохи як у тумані.

Впевнена кожен відчув, хто він Є ЗАРАЗ. (я відчула) Дякую за це Вам – #прихотерапевтМаріяХомів і Вашим помічникам! (знаю, ми домовились на “ти”, але ще рано:))

Мені було класно робити щось своїми руками,- ті тварини вийшли в мене неочікувано гарно!:)
Важливим був коментар Марії про самооцінку. Так цікаво, з усього потоку інформації ЧУТИ те, що ТОБІ потрібно…Ще помітила таку річ, коли професіонали бачать що потрібно тобі, і говорять саме ЦІ слова. Дякую!

Просто зачарована Галиною Сеник та її брендом #maryem Вона приклад справжньої елегантності, наполегливості та жіночої сором’язливості. Шити власний одяг, от так от, – серед, здавалось би, непростої політичної ситуації, фінансової нестабільності, в невеликому місті… Хочу мати донечку, щоб носити Ваші family look!:)

Послугами #косметологічнийцентрПрестиж мушу скористатись на днях. Після їхньої стерильності та щедрості в якості не сумніваюсь!

Olesya Vasylchyshyn

Вчора у мене був чудовий , насичений і по справжньому жіночий день.Дуже зарядило, розслабило , наповнило жіночою енергією заняття з сіном.Я в своєму житті не дуже товаришую з рукоділлям, але це – неймовірна робота.Запах дитинства, дуже щира та світла майстриня #ОльгаЗакорчемна , такі милі і символічні вироби.Гарна розминка та знайомство з парною йогою.І все це на зеленій травичці.


Майнфулнес на березі озера дає відчуття повного релаксу та натхнення.Дякую #психотерапевтМаріяХомів за ці відчуття.
Фруктові салатики дають силу та здоров”я.
Дуже порадувала гостинність салону “Престиж” .Професійні поради, чудовий макіяж для однієї з учасниць,щедрі подарунки, затишна атмосфера.


Завершили зустріч в сміливої та талановитої власниці бренду одягу Галини.Багато корисної інформації про тканини, догляд за ними, базовий гардероб.
Дівчата дякую за чудову компанію. З нетерпінням чекаю, що буде далі!

Анна Анічка

День був НЕЙМОВІРНО СУПЕРРРРРОВИЙ !!!
Марі – ти чудо !!! Твій вклад в проект, ну і в кожну з нас неосяжний! ДЯКУЮ !!! Сьогодні почула багато нового, цікавого, пізнавального … роботи зі своїм Я непочатий край )).
Плести коника та пташку з сіна було досить цікаво.
Смачнющий фруктовий салат, хлюпання води і ніжний вітерець – відчуття спокою.
Парна йога – цікавий досвід, релакс і заряд.


Престиж потішив затишком і смаколиками. Солоха вийшла в них гарна. Обдарували подарунками, потрібно не втратити шанс на їх використання.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *