Третій день третього сезону ТТ- передноворічний!

Додано

ТЕРИТОРІЯ ТІЛА – запрошення в країну серця на пошуки власної пісні.
ТЕРИТОРІЯ ТІЛА- як чай. Спочатку просто цікаво пити, потім починає подобатись смак, потім починаєш цінувати тонкі відчуття післясмаку. І цей післясмак залежить не лише від води, способу заварювання і самого чаю, але й від настрою того, хто його заварював і від намірів того, хто його п’є.
ТЕРИТОРІЯ ТІЛА- жіночий ключник, який підбирає неповторний ключ до дверей душі і серця.
ТЕРИТОРІЯ ТІЛА- оригінальний путівник для людини яка блукає в лабіринті.
ТЕРИТОРІЯ ТІЛА- ткацтво. Протягування ниточки стосунків, щоб виткати полотно.
ТЕРИТОРІЯ ТІЛА- танець у стосунках з іншими.

3 день
Це все і ще більше було цієї суботи на проекті. Третя зустріч була чудесною.
Мистецтво танцю і навантаження: інтенсивної латини і красивої роботи з розтяжками за допомогою полденс, з Viktoria Panchuk Likhnovska Liliia 

3 день 1

Пізнавальна бесіда про емоції, їх значення, контейнерування та відвагу їх приймати з психотерапевтом Oleh Hukovskyy, ознайомлення з розумінням тренувань у техніці фейсбілдінгу з Марта Павлюк, розвиваючі завдання та роздаткові матеріали від психотерапевта Марії Хомів.

3 день 2
А також смачні млинці та чаювання у ресторані Каруна і оригінальні відкритки та вишиті півники на лавандових подушечках від Олександра Луканюк. Фотограф-класна мамуся Ліза М.
А феєрією розиваючої третьої зустрічі для жінок, була новорічна та піжамно-дитяча фотосесія у студії ВІНТАЖ.

3 день 3

3 коментарі до “Третій день третього сезону ТТ- передноворічний!

  1. «Жив-був маленький золотистий місячний промінчик. Він був зовсім тонкий, насилу пробивався крізь густі хмари. У похмурому лісі він часто губився серед гілок, і не міг потрапити в кімнату через вікно, якщо штори були запнуті. Він мріяв стати таким, як старші брати – сильні і яскраві сонячні промені, що б приносити всім тепло, життя і радість. Промінчик сумував: «Невже я завжди буду таким слабким? Що я зможу зробити хорошого?» Але одного разу красива срібна зірочка сказала йому: «Ми з тобою – особливі. Ми вміємо світити вночі і дарувати світу чарівництво. Просто гори від усього серця і нічого не бійся!» І місячний промінчик побіг по темній воді річки і намалював блискучу доріжку. Всі птахи, риби і навіть дерева на берегах замилувалися нею. Потім промінчик пробрався у відкриту кватирку одного будинку і ласкаво погладив по щоці малюка, який побачив казковий сон. Промінчик заграв на лісовому листі і допоміг заблукавшому оленяті знайти свою маму. А до ранку він, втомлений і щасливий, повернувся додому – в місячний диск. І сховався там до заходу, до наступних подвигів!»

    І ми прожили свою дитячу казку, ПІЖАМНУ ВЕЧІРКУ, а також багато сміху та радості. Фотограф Фотограф Ірина Федорович

    Хай радість, щастя та веселі моменти будуть з нами, і з вами в 2017 році.

    Ваш улюблений жіночий розвиваючий проект- #територіятіла
    у Фотостудія “Vintage”

  2. 24 грудня 2016 р. о 21:16
    День здійснення бажань. Мій таємний Санта відчув, що я мрію про кружечку в сведрику і давно заглядаю на “Зниш цей щоденник”, але щось він мені не йшов. А сьогодні я отримала “Головний посібник з помилок і негараздів”, навіть не підозрюючи, що така книжка існує, але саме про щось таке мріяла. А ще виходячи на проект подумала, що хочу привітати одну особливу людину, але вже не встигали придумати подарунок. І яке здивування – саме це ім’я я витягнула і саме для цієї чарівної леді стала таємним Сантою. Сьогодні був день сюрпризів і подарунків, чудовий ароматний мішечок, зроблений руками Олександра Луканюк, Саме з нею вчора мала нагоду познайомитись і попрацювати в парі на тренінгу. взагалі проект приніс в моє життя стільки знайомств, стільки чудових позитивних дівчат, яких потрохи вже відношу до кола справжніх подруг, людей, який хочу бачити, з якими хочу спілкуватися, до яких хочеться зателефонувати

  3. Хочу поділитись враженнями від третього заняття у проекті.Найбільше мені сподобалася лекція про емоції.Про те,що емоції можна контейнерувати,тобто продихати.Я зрозуміла що маю право на всі емоції.Вони не погані, не добрі,вони просто є.Я маю відповідальність за їх прояв.
    Дякую тренерам Каруни Віці і Лілі за урок латини і пілатесу.Дякую адміністрації за безкоштовні тренування.
    Фейсбілдінг-це для мене відкриття.Обов’язково хочу спробувати.
    Ну і фотосесія-це просто клас!Чудовий подарунок до Нового року.
    Дякую організаторам проекту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *