Перезавантаження на МОРІ

Додано

морі 4Кожна зустріч у нашому житті – важлива. Кожна поїздка- сповнює новим та цікавим. Кожне приготування до заняття чи проекту та участь в ньому і робота над собою- розширює горизонти можливого. Одні люди лишають по собі знаки запитання, інші – ставлять наприкінці речення три крапки, з кимось тебе завжди розділятиме тире, а хтось йтиме поряд, обережно малюючи після кожної фрази акуратну кому. А ось Леді, які вирушили на Червоне море в Хургаду, від проекту “Територія тіла”, об”єднують віднедавна смайлики. Адже згадки: (стукіт в двері номеру в 4 ночі і запитання:ТИ дома? і порівняння краси жінки з Кока-колою) неможливо розписати , їх треба знати і вибухати сміхом при згадках.

морі 3

8 чудових людей мали найкращу з найкращих програм і багато відпочинку. А ще: пізнання колиски цивілізації Єгипту, скарбниці загадок і вражень, легенд і та історичних знахідок про фараонів, цариць, кохання, заховане в пісчинках та пустелі, дивовижних горах.

морі 1

Коралові сади і неймовірні риби, чудові екскурсії-урізноманітнювали і дивували. Ранкові зустрічі сонця на світанку, теплі проміничики, смачна їжа, суданська троянда-заворожували та додавали сил. Аквааеробіка, зумба, танець живота-розвивали жіночність. Психологічні практики відкривали бажання. Перетворившись в Новорічних ельфів, кожна наповнилась тим, що бажала і принесла це до свого щасливого дому.

ТЕРИТОРІЯ ТІЛА НА МОРІ, єдиний проект який може працювати в будь-якому куточку світу. І незабаром буде нова подорож. Будьте разом з нами! Дякуємо “БАМБУЧА-ТУР” за допомогу. Все було супер! Досить славний готельчик, хороші номери, смачна їжа, прекрасне море.

1 коментар до “Перезавантаження на МОРІ

  1. Чи трапляються чудеса?
    На проекті Територія тіла вони трапляються. Чарівно-казкова подорож із неймовірно красивими дівчатами та душевним тренером Марією Хомів подарувала мені затишок, тепло, сльози радості, душевність, спокій, схід та захід сонця, прогулянки у казку.
    Дякую всім за гарний настрій та плідну роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *