Остання зустріч третього сезону ТТ-Бухтабар(pin up).

Додано

Це заняття однозначно було самою красивою перлиною у нашому намисті ТРЕТЬОГО СЕЗОНУ, і завершив його гідно наш випускний день та психологічний семінар вже в цю суботу.

Дякуємо чудовим тренерам: Emiliya Monastyrska за навики красивого дефіле, Olha Osypenko за екскурс в секрети подорожей від туристичної компанії “Арівідерчі” та власний досвід, Алла Ляпандра за парну йогу та фітнес комплексу ЕНЕРДЖІ.
За смачні суші та красивенний простір дякуємо BUHTA BAR
За надувні кульки Наталія Магльована.
За човники @Anna Chomiw
За фото- Irina Bezkorovayna
+ВСЕ ДЛЯ ВАС ВІД #психотерапевтМаріяХомів

Стати щасливою в світі непевному
Тут пізнаємо життєву науку
Кожна хвилина сенс має таємний
Радіє серце кожному звуку
Кожне світання – наче останнє
Всяка робота з душею і серцем
І поцілунок – півсвіту кохання
Де ж мої крила? Я хочу перцю
Хочу гостринку життя відчути
Мріяти, міряти, любити, бути
Музику світу прагну пізнати
Щастя у звичному відкривати
Просто любити і просто жити
Усміх в душі як вогонь запалити (Оксана Шлюсар).

Вода, вітер і вогонь. Стихії, які вирують в кожній жінці. Як їх приручити, як навчитися бути сильною жінкою та водночас слабкою та тендітною дівчинкою-саме про це було наше останнє, восьме заняття Території Тіла. Кожна жінка мінлива, як сама природа-яскраве сонце, а за мить з’являється поривчастий вітер та починається злива. Ще трошки-і знову небо безхмарне і повний штиль.
Так, ми такі. Бо ми – Жінки. Нас не треба розуміти, нас треба любити. Любити і сприймати такими, як ми є – пристрасними, живими, яскравими! Техніки релаксації, вміння керувати емоціями, вміння відпочивати. Відпустити свій кораблик мрій на воду та побажати йому допливти до точки призначення. Відпустити своє серце з найпотаємнішим бажанням та знати, що воно обов’язково збудеться. Вірити у казку, творити її самостійно.
Та насамкінець бути Дивом!!! Дякую Марії та всім тренерам, що були з нами впродовж цього сезону. Ви творите неймовірне – творите ЩАСТЯ ЖІНКИ!  Halyna Bezkorovaina-Khara
 Сьогодні було останнє прекрасне заняття у 3 сезоні проекту Територія тіла.Я почувалася щасливою.Наче я-маленька дівчинка і у мене день народження.Яскрава спідничка і пов’язка на волоссі.Дівчата у стилі пін-ап чудово виглядали і створювали літній настрій.І це нічого,що сьогодні дощ!Чудове місце Бухта бар.Я насолоджувалася краєвидом нашого ставу.Та й у самому закладі дуже красиво і затишно.Сірі дивани з м’ятними подушками,м’ятною скатертиною і посудом такого ж кольору.Морська атмосфера .Ми запускали кораблики з мріями на літо і повітряні кульки в небо.Гралися.І це чудово.Дякую Марія.Це-неймовірні відчуття. Цікава лекція Марії про жіночі ролі мотивувала мене все таки взяти відповідальність на себе і працювати над собою.Суші були дуже смачними і яскраво доповнювали морський образ. Ми вчилися гарно ходити .Дефілювали.Я переборола свій стах “що про мене люди скажуть”.Дякую Емілія Монастирська. Дякую туристичному агенству Арівідерчі за подарунки і корисну інформацію про подорожі. І на завершення парна йога в Енерджі.Мені сподобалося.Хочу робити фізичні навантаження,щоб бути здоровою і красивою. Дякую Марії та всій команді проекту.За всі пережиті почуття та емоції під час проекту.За формування почуття власної гідності та хорошої самооцінки.За мій розвиток.За нових друзів.Ви- класні! Наталя Ліщинська
 

І на завершення Марія Хомів:

Любі наші КОРОЛЕВИ!
Великим щастям було бути поруч з вами усі довгі 8 місяців.
Дякуємо вам.
Відпускаємо вас в подальшу щасливу подорож.
ХАЙ ВАМ ЩАСТИТЬ!

Кожна зустріч у нашому житті – важлива. Кожне приготування до заняття чи проекту та участь в ньому і робота над собою- розширює горизонти можливого. Одні люди лишають по собі знаки запитання, інші – ставлять наприкінці речення три крапки, з кимось тебе завжди розділятиме тире, а хтось йтиме поряд, обережно малюючи після кожної фрази акуратну кому.

Щастя не приходить. Приходить вміння його бачити. Все, що народжується в серці, назавжди в ньому залишається. Підсумок дозволяє згадати все те, що було приємним, потрібним, корисним, теплим для душі в нашому проекті.
Ви прийшли в цей проект і змогли бути в ньому реально або віртуально.

Між мрією та реальністю, ваші дії. Дякую вам за знайомство та за ваші щирі серця.

В повітрі пахне змінами. Хоч ще не бачу, але вже відчуваю запах літа, нових звершень, див та перетворень.
ЛІТО нагадує про Легкість та Дива. Дива навколо кожного з нас.

Чого ж побажати ВАМ: відкрийте шафу з своїми можливостями, візьміть в руки своє прекрасне майбутнє , та зробіть крок у відкриті двері самостійно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *