Неймовірно-синя субота- відтепер 21 день без нарікань!

Додано

21 день без нарікань. А вам слабо?

Тепер учасниці проекту ТЕРИТОРІЯ ТІЛА, носять такий браслет і їх метою на найближчий місяць(два), є прожити 21 день без нарікань, критики і пліток. Для себе можна додати ще пару пунктів: не підвищувати голос на дітей чи чоловіка, вони між іншим в гарячих ситуаціях можуть казати: мама, дивись на браслет))).

Мені подобається суть челенджу “21 день без нарікань” в тому, що тут не йде мова про утримання себе від прояву негативу, а суть в тому, що ти вчишся не продукувати скарги і незадоволення на щоденній основі . Ти просто змінюєш спосіб мислення.

Уїлл Боуен запропонував усім, хто хоче змінити своє життя на краще, надягнути браслет, як нагадування, і впродовж 21 дня жити без нарікань, критики, пліток і незадоволення. Якщо за ці дні людина забувала про постанову і вимовляла «заборонені» слова, то була зобов’язана перевісити браслет з однієї руки на іншу і розпочати відлік днів заново. Продовжувати доти, доки браслет не протримається на одній руці 21 день поспіль.

Більшість ситуацій, які дратують, насправді нічого не варті в перспективі.

Не нарікати на себе – набагато важче, ніж не нарікати на інших.

Суть відмови від нарікань, не втому щоб приглушити емоції,а натомість, – в спробі подивитися на ситуацію з позициї діяльності і змісту: Що я можу зробити, щоб це виправити? Чому я можу в цьому випадку навчитися? Для чого це дано?

Світ готовий нам подарувати набагато більше всього, ніж ми би самі в нього замовили.

«Ми самі себе вбиваємо», – сказав пастор Боуен в одному з інтерв’ю 2007 року (після телешоу Опри у нього було чимало публічних виступів, а також вийшла книжка «Світ без нарікань»). Тобто не тільки наші слова залежать від наших думок, але й те, що і як ми говоримо, впливає на наші емоції та вчинки.
(Хоч він не КПТ терапевт, але сказав мудро).

Виявляється, ми всі дуже часто скаржимося, критикуємо, пліткуємо. Не вірите? Перевірте!
Наслідок такого експерименту перевищив усі очікування. Люди, які включилися в програму, змінилися до невпізнаваності. Це не залишилося непоміченим, і їхні друзі своєю чергою включалися в програму. На сьогодні вона охопила вже близько 6 млн. осіб, за підрахунками на сайті асоціації «A Complaint Free World».

Як це працює?
По-перше, важливий сам настрій. Уже з моменту пробудження ви знаєте, що вам не можна говорити про негатив, а найкращий спосіб для цього – почати помічати позитив у собі, оточуючих та довколишньому світі.
По-друге, зростає самоконтроль: над собою, своїми думками й тим, що ви говорите, а це важливо для будь-якої людини. Варто розпочати вчитися, і з часом це виходитиме дедалі більш усвідомлено.
По-третє, за час експерименту ви дізнаєтеся багато нового про себе, своє мислення та свій спосіб життя. «Сила позитивного мислення», один із ключів популярної психології, звичайно, не є ані благодаттю, ані молитвою.

Про це варто пам’ятати, щоб не збитися черговий раз зі шляху, поклавшись на «нову чудесну методику», а потім борючись із черговими труднощами. Але як одна з психологічних «підпірок», особливо для людей пригнічених, цей метод цілком може стати допоміжним. Зрештою, свіже повітря саме по собі не лікує неврозів, але лікарі наполягають на корисності прогулянок у таких випадках.

І як  завжди теплі зустрічі:

З лікарем-дієтологом Тетяною Пискливець Тетяна Пискливець


З Емілією Монастирською, власницею модельного агенства Еmpire of models Emiliya Monastyrska Школа моделей “Empire of Models”
З Альоною Плотніковою, лікарем психіатром Alyona Plotnikova
З Марією Хомів, лікарем психотерапевтом, автором проекту ТЕРИТОРІЯ ТІЛА Марі Хомів.

-Чим цікавим займались:

Розмовляли про подругу-тривогу, раціональне харчування, майндфулнес іжі та красиву ходу.
Навчались малювати smoky eyes у Beautysalon Lak на майстер-класі від талановитого візажиста, перукаря, стиліста, іміджмейкера Юлії Остапчук Yuliia Ostapchuk
Гостювали і мати бесіду з Ольгою Фаль, Ольга Фаль, директором компанії Оріфлейм, яка поділиться власним досвідом програми по корекції ваги.


Тренувались і дізнаємось про правильне спалювання калорій у фітнес-клуб преміум класу Maximus Club Maximus Club, який дуже любимо і усіх туди запрошуємо. З Андрій Копчак

Цілий день з 11.00 до 17.00- ми займались собою: своїм розвитком, новими знаннями, турботою про своє тіло та здоров”я, про свій психічний статус, та покращення свого світу: внутрішнього та зовнішнього.
І вас запрошуємо!

Halyna Bezkorovaina-Khara

Чергова зустріч Території Тіла, чергове море позитиву та вражень. Заворожуюча Alyona Plotnikova про тривожність та методи релаксації, про мавпочок та Крудсів які раптом перестали боятися і впевнено вирушили на сонечко, щоб стати гомо сапіенс та розвивати кору. Сексуальний та харизматичний Фелікс дозволив доторкнутися до себе кожній, а мені дісталося його серце…Дієтолог Тетяна Пискливець про актуальне- що гомосапіенс має їсти аби не антиеволюціювати до гомо-піцоїдус, гомо-поправлянтус, бути енергійним, активним та красивим. Emiliya Monastyrska відкрила для нас двері своєї святині – @Empire of Models та навчила, як достойно дефілювали своє прекрасне, позбавлене лишніх кілограмів та тривоги тіло, і граційно та звабливо сидіти в позі а-ля королева навіть на звичайному робочому офісному стільчику, уявляючи що під вами трон. Згодом наші королівські тіла дуже смачно погодували у @Stone street cafe та відправили куди? Правильно, у салон краси @ЛАК для майстер-класу по Смокі-айс під керівництвом стильної @Yulia Ostapchuk …Ви думаєте, для Королеви цього достатньо? Для звичайної – може і так, але королеви з Території Тіла не зупиняються на півдорозі!!! В сервіс-центрі Оріфлейм директор Ольга Фаль наочно подала приклад догляду за королевами. Замість тисячі слів-просто взірець особистої трансформації та роботи над собою… І те, що зробило мій день – Maximus Club !!! Скучила, скучила, скучила за цим! Чудові тренери, прекрасні тренажери, справді прекрасний зал і… Ну коли вже наша наступна зустріч???!!!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *