Молодильна ягода- друга зустріч ТТ.

Додано

Чим ви займаєтесь у вихідні?

А ми нещодавно шукали молодильну ягоду. Цікаво?!

Але давайте все по-порядку!

Отож, це була цікава і наповнена емоціями зустріч.
-Ми  смакували сирником у Ресторан “Шоколад”
-Мали майстер-клас про основи фейсбілдінгу з чудовою Алла Сидорук
-Фотографувались з Iryna Fedorovych в Комора Зайця
-Приміряли прекрасні вінки, які нам передала талановита Інна Чонка

-Побували в гостях у Marine BeautySalon, Марина Шестопал, де нас гарно приймали, пригощали і лікар трихолог Оксана Ільків розповіла усе саме нове і цікаве про правильний догляд за волоссям.

Незалежні та романтичні красуні проекту

Чарівні українки в неймовірних віночках та прикрасах від Інна Чонка, намистах Ліліана Антонів (Ліліана Антонив), з фотографом Iryna Fedorovych у Комора Зайця. Автор проекту, ідей та тем занять, фотосесії та натхнення до змін- #психотерапевтМаріяХомів Марі Хомів

Краса у руках нашого партнера Ліліана Антонів (Ліліана Антонив)

Прикраси, які розповідають про літо, море та смак до життя.

Саме такі, оригінальні і натуральні, створює наш партнер Liliya Dubchak @la_luna_studio.

Далі ми вирушили у подорож казковим квестом “Шукаємо молодильну ягоду”, з командою Uniquest / Уніквест з Alla Rozhko
Ми  “варили зілля”, шукали секретні позначки та відгадували таємні жіночі символи!

Для цього у команд були карти, які поступово “занурювали” учасниць у дитинство. Ми знайшли секретні позначки ТТ, відгадали таємні символи, грали в найкращу дівчачу гру юності-резиночки, чарували паличками Гарі Поттера, протистояли мутаціям на фінішній прямій, та нарешті відшукали чудодійну ягоду-КАВУН!

Навіщо нам це? Тому що наша внутрішня дитина теж хоче радіти. Тому що світ пригоді казок допомагає нам відновити забуту мову відчуттів.

У дитинстві казки допомагають нам рости. Ми занурюємось у світ казкових фантазій, проживаючи з героями їх долі та торкаючись вимріяного світу магії, чародійства та рожевих фантазій. Будучи дорослими, ми рідко поринаємо у казковий світ, хіба читаючи книжку чи дивлячись фільм. Але казки такі цілющі! І такі потрібні! Недарма є цілий напрямок у психотерапії – казкотерапія!

Виграла команда Принцес-вони і отримали магічне вариво від бджілок Магія меду, і відразу стали міцнішими.. Усіх, хто дійшов до завершення квесту, очікували ТРИ чарівниці і подарунки: Я, Марі Хомів, з розмовою на тему: як бути і залишатись загадковою феєю. 2) Наша гостя з Аргентини, лікар психотерапевт Roksolana Hnatyuk , з розмовою на тему: Як не розгубити скарби всередині себе, та презентацією своєї чудової книги про українок. 3) Наш партнер Ліліана Антонів (Ліліана Антонив) Авторські прикраси Ліліани Антонів а_ля_венеційка. з розмовою про те, як створювати мрії з допомогою чарівних рук, троянд, бажань, мрій та натхнення.

Ми на цілий день наблизили себе до цього фантастичного світу! Безцінний досвід і чудова командна робота.

Дякуємо за пригоди у проекті Alla Rozhko Uniquest / Уніквест

6 коментарів до “Молодильна ягода- друга зустріч ТТ.

  1. Oksana Ruzhytska
    Надзвичайна зустріч, надзвичайні люди, надзвичайні емоції!!!

    Все почалося із Ресторан Шоколад Тернополі, де ми смакували домашній сирник.

    Чесно кажучи, про фейсбілдінг раніше нічого не знала, але сьогодні Алла Сидорук поділилася секретними вправами, які допомагають зберегти молодість обличчя. Було дуже цікаво відчути на собі, як працюють окремі мімічні м’язи і як можна їх розслабляти. Вже після декількох вправ побачила, як у мене на обличчі розслабилися деякі заспазмовані м’язи, які до того я не майже не могла самостійно контролювати. Раджу кожній жінці звернутися до Алла Сидорук, щоб підібрати правильні вправи та покращити на личку свої проблемні зони.

    В Комора Зайця дуже сподобався інтер’єр, обслуговування та загальна атмосфера. Туди хочеться приходити ще і ще. Фотограф Iryna Fedorovych допомогла розслабитися під час зйомки, вибрати правильну позу та отримати задоволення від процесу. Прекрасні вінки від Інна Чонка створили особливий романтичний образ кожній жінці, а чарівна Ліліана Антонів (Ліліана Антонив) вміло підкреслила красу кожної учасниці ніжними прикрасами з ручним розписом. Мені особливо приємно було зустріти Ліліана Антонів (Ліліана Антонив) на проекті “Територія тіла”, оскільки вона є моїм стоматологом? Також дякую за блузку Олександра Луканюк, це для мене було приємним сюрпризом, оскільки не мала з собою одягу кольору бордо.

    Після того ми побували в гостях в Marine BeautySalon, де лікар-трихолог Oksana Ilkiv дала цінні поради, як правильно доглядати за своїм волоссям, щоб воно було здоровим і розкішним. Було дуже цікаво і пізнавально.

    А в парку ми поринули у світ казок за допомогою Uniquest / Уніквест з Alla Rozhko. Під час першого завдання наша команда дуже довго шукала чарівну коробочку з підказками, а вона виявилася зовсім поруч – рукою подати. Це дало мені розуміння, що іноді не варто у своєму житті шукати щось далеко, тому що потрібна річ може бути під самісіньким носом, просто потрібно вміти її побачити.

    На фініші нас чекала натхненна бесіда з Roksolana Hnatyuk, під час якої я зрозуміла, що в житті, окрім внутрішніх ресурсів, потрібно шукати і зовнішні. Таким зовнішнім ресурсом для мене є ТЕРИТОРІЯ ТІЛА, яка мене живить, наповнює і окрилює. На останок ми смакували “молодильні ягоди”. І особливим післясмаком цієї зустрічі були для мене надихаючі слова Марі Хомів , ділення інших дівчат та обійми.

    Дякую Liudmyla Ogorodnyk за опіку і супровід, а також за ніжний аромат парфумів.

    Дівчатка!!! Я всіх вас люблю і чекаю нових зустрічей.

  2. Жанна Петрик
    #ТериторіяТіла,МаріХомів. Незабутні почуття,емоції та суботній день з ТериторіяТіла! Хочу зізнатися,я не люблю фотографуватися.Тому фотосесія-це не до мене.Але у фотостудії Комора Зайця дуже привітна атмосфера.Фотограф Ірина Федорович змогла розслабити та зняти напругу своїми підказками.Окремо дякую дівчаткам Таня Д.таОксана Костюк,які просто взявши в руки телефон теж зробили для мене незабутні кадри❤️❤️❤️?. У віночках ручної роботи ІннаЧонка та в шикарному намисті від чарівної Ліліана Антонив ❤️-кожна себе відчує красунею,жіночною,королевою? Далі затишний ресторан Шоколад та поради Алла Сидорук .А у Marine BeautySalon -цікава розмова з трихологом Ільків Оксана та подарунковий сертифікат на б‘юті процедуру,дякую??. Потім нас чекав світ казок,який нам створила Аlla Rozhko(Уніквест).І знову подарунок.Я отримала чарівне намисто-мушлю від Liliya Dubchak.Цікава розмова з Roksolana Hnatyuk на березі нашого озера.Незабутні обійми різних дівчат,у яких була позитивна та щаслива енергетика.Всі ці емоції знимкувала чарівна Людмила Огородник .Щире ,емоційне дякую дівчаткам,Території Тіла та Марі Хомів за позитив та настрій!!!

  3. Таня Д.
    От того чем наполнен ваш день-вот так он и запомнится)))….и добавлю -такую пользу вашей душе и принесет?))).
    Вот романтичные королевы и принцессы из Тт7 наполнили свою первую субботу осени прекрасными встречами,знаниями,отдыхом ,детством и красивыми местами и мудрыми выводами и теплыми эмоциями)). Потому что автор и душа этого проекта -Мария Хомив ,чудесно спланировала этот праздник ,а многочисленные приглашенные партнеры и гости сделали его динамичным-подарочным сюрпризно-квестовым, спортивным трешовым ,подевичьи задорным, нежным ,сказочным и даже романтично бордово-фотосесийным))).

    Фотосессия от #IrynaFedorovych
    Нежные соломенныеВеночки #Інна Чонка
    Украшения #ЛіліанаАнтонів #Авторські прикраси Ліліани Антонів .#а_ля_венеційка
    Профессиональный Фейсбилдинг от Алла Сидорук
    Красота и здоровье волос -лікар трихолог #ОксанаІльків, салон #Marine BeautySalon
    Сказочный Квест от команды Uniquest з Alla Rozhko
    Мотивационные советы от #МаріХомів,
    гостья из Аргентини психотерапевт Roksolana Hnatyuk
    Подарки от всех партнеров ,плюс от #Магіямеду ;#стоматологія_сімї_Антонів и морские украшения #ЛіліїДубчак.
    Фото и координация Люда Огородник))
    ..ну и атмосфера и дружелюбность от участниц)))

    ..делайте свои будни красочными, создавайте свои праздники, делайте себя счастливыми???!!

  4. Тетяна Білик
    Вітаю! Напишу про мій день з територією тіла! День яскравих емоцій, нових вражень, цікавих знайомств, наповнений приємним спілкуванням, оповитий неймовірною атмосферою! Напишу детально, щоб не переказувати кожній подрузі (і чоловікам подруг, адже всім цікаво чим ми там займались).
    Отож, почалось все з ресторану Шоколад і ну дуже смачного сирника)) а також, знайомства з Аллою Сидорук та новим для мене словом фейсбілдінг). Цікаво було дізнатись, як довше зберегти молодість обличчя без всіляких кремів, уколів, а за допомогою вправ!
    Далі фотосесія в Коморі Зайця. Вперше брала участь в такого плану фотосесії і приміряла на себе такий образ! Неймовірно красиві віночки Інна Чонка і намиста від Ліліани Антонів. До речі, дякую Лесі за те, що наполягла приміряти саме цей вінок, за те, що порадила не боятись пробувати нове і не звичне для себе. (Скажу чесно, обрала я спершу маленький акуратний обруч). Тепер з нетерпінням очікую фото від Фотографа Ірини Федорович.
    А далі ми в MarineBeautySalon. Слухаєм рекомендації та поради лікаря Ільків Оксани по догляду за волоссям.
    Потім квест від Уніквест і Alla Rozhko! Не пригадую коли я стільки бігала, стрибала на резинках…та що там, взагалі купа вражень і емоцій!
    На завершення душевна розповідь Roksolana Hnatyuk, Ліліани Антонів а також настанови від Марі Хомів.
    Дякую всім за чудовий день! Дякую Марі і Лілії Дубчак за подарунки. Людмилі за супровід і фото. Дівчата, дякую Вам за наш неймовірний день в Тт. Чекаю нових зустрічей!!!

  5. Liudmyla Ogorodnyk
    Щоразу треба кидати собі нові виклики, розвиватися, вчитися чомусь новому. Сьогодні був саме такий день. Три дні тому Марі Хомів запропонувала допомогти їй на сьогоднішній зустрічі і за одно пофотографувати. Була на роботі в той момент і часу думати не було, тому секундна відповідь “Ок”. Фотоапарат за останні півтора роки тільки раз в руки брала. На що я підписалась? Але вчора зарядила всі акумулятори, найшла спалах на верхній поличці і зрозуміла, що крім загальної інформації нічого не знаю, не готова. В мене нема розписаної програми, слів які можна прочитати з листочками. Що я буду робити, ще й нікого не знаю зі своєї групи. Ще виступ на публіку. Ну що Instagram в поміч, там купа інформації про наших спікерів. А ще листочки і ножнички для сердечок.
    Ще рік тому я ходила в групу соц.фобій і виступ в закритій групі – це вже був стрес. А зараз прогрес – я розуміла, що маю переживати, але не робила цього. Навіть не перечитала інформацію, яку готувала про Маріне. Є певні задачі, які були поставлені, я розслабилась і вперед.
    Зовсім інше сприйняття коли ти не учасник, а координатор. Хоча на квесті заради фото трохи побігати прийшлось зі всіма.
    Дякую всім за цю зустріч, я знаю запам’ятаю її як і ту саму першу в жовтні 2016. Марія дякую за довіру і таку можливість спробувати себе ще так.
    Рада була бачити Alla Rozhko, Алла Сидорук, Oksana Ilkiv та Ліліана Антонів. Партнери як і учасниці завжди позитивні, щирі і найкращі в Тернополі.
    Не стійте на місце, поки не спробуєш не будеш знати чи вийде. А щось та й вийде обов’язково!!!

  6. Ліліана Антонів
    Насичений день з проектом #Територія_тіла від Марі Хомів.
    Давно не отримувала таких емоцій.
    Чудова фотосесія в #Комора_зайця з Фотографом Iryna Fedorovych в неймовірних віночках ручної роботи від @Інна Чонка.
    Цікава інформація від лікаря-трихолога Oksana Ilkiv в салоні краси ,, #Marine” .
    Драйвовий квест “У пошуках молодильних ягід” з Uniquest / Уніквест з Alla Rozhko.
    Класні фото і приємне спілкування з Liudmyla Ogorodnyk!
    Також було файно з Олександра Луканюк, яка будь яке міроприємство може зробити цікавішим і насиченішим.

    Усі дівчата на фото у намисті #а_ля_венеційка!

    #студія_вітражного_розпису_a_la_vitrage_Liliana_Antoniv була сьогодні партнером проекту #територія_тіла.

    Наприкінці цього неймовірно приємного дня розігрувалися призи: подарункові сертифікати від #стоматологія_сімї_Антонів і #a_la_vitrage_Liliana_Antoniv.
    Світлина від Ліліани Антонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *