Літні та сонячні!

Додано

сири

 

снячні1

 

В червні група учасниць-випускниць та бажаючих в майбутньому ними стати, а також їх смі’ї вирішили в 2-х денний табір.

Було неймовірно цікаво, смачно, няшно), бо  ми відвідали La Ferme d’Elise”Ферми Елізи”. Чудова екскурсія сімейною фермою Бернара та Марії, які розповіли та показали, як виготовляють справжні сири, пригостили абсолютно усіма видами, які є на фермі, та познайомили з тими, без кого цього всього просто не було б: кізочками!

Ферма виготовляє молоко, м’який сир, фету, рікоту, та багато видів твердого французького сиру: Кроттен, Бюш, Томет та сир, який названо на честь села, Дмитров’єн. Вони працюють за традиційними французькими фермерськими технологіями, а дегустація продукції власного виробництва дає вам можливість відпочити від міського шуму та на деякий час відчути себе справжнім фермером.

Було пізнавально, адже ми провели тренінг для жінок на тему: “Сонячна. Як Стати, бути і залишатись сонячною жінкою”, від мене: психотерапевта Марії Хомів.

Творчо провели вечірні суботні посиденьки: за чаєлікуванням, бесідодопомаганням, сміхозаливанням, піснеспіванням.

За бажанням, та власною домовленістю- розслабились та відновили сили у чудовому басейні, російській бані та фінських саунах, побували в руках масажистів.

А далі ще краще: адже нас очікував майндфулнес-ранок, смачний сніданок!
Також Арт-терапія: розмальовування чарівних камінчиків, , екскурсія.

Останнім акцентом чудового табору від проекту ТЕРИТОРІЯ ТІЛА, автор проекту- Марія Хомів, психотерапевт, стало макове поле.

сонячні 2

 

сонячні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *