Жінка, кішка, грація, ніжність і “пум-па-па-ля-ля-фа” в шостій зустрічі ТТ.

Додано

Враження сьогодні просто неймовірні! Таким буде і мій допис, легким та проспіваним, ніжним та пристрасним.

Третій сезон жіночого розвиваючого проекту ТЕРИТОРІЯ ТІЛА, а так- немовби ми щоразу відкриваємо нову завісу, нові знання, нові відчуття.

Усі свої проекти роблю лише тому, що сама в них закохана, ось це і є мій секрет, і іншого не має. Це відчувається. якщо я це відчуваю, то інші тим більше.

Окрім того, ще запрошую лише професіоналів своєї справи. Знаю, як важко ним стати, маю свій досвід 10.000 годин і в десятки разів більше вкладених коштів і годин в себе-свій розвиток-для інших.

Ми не ниємо коштами, не виходить заробіток-не отримую тоді його я, значить так вийшло в цей раз, зате задоволені учасниці, люди ж відчувають жадібність, їх дешевим не обдуриш.

Тож і не дивно, що нас так люблять, адже для наших учасниць, шукаємо що можемо-найкраще, щоб донести, показати різні можливості, дати знання, допомогти повірити та відчути.

Сьогодні я відчуваю усе музикою, спочатку це в голові була пісня “ТАКА, як ТИ”, так вона мені подобається.

Для тих чарівних наших леді, сьогодні був увесь новий чудовий заклад- кав”ярня КолЄжанка і Андрій-який варив магічну каву(мені з кардамоном-як дуже дивно-саме така була книжка у нас на розіграш на цей день), у джезві в піску, а ще бомбезні тарталетки з апельсиновою цедрою і запашне печиво від Наталі і Олі -чарівних власниць-кондитерської-кав”ярні КОЛЄЖАНКА

Далі працювала кішка Рося, дякую талановитій і дуже класні Олічці Оля Сенишин , кінологу,яка ще більше за мене любить тварин. Рося гідно справилась! Адже жінка- це кішка, і усі мають домашнє завдання від нас з Росею.

Звісно далі ми йшли по стихіях, ідентичностях, для нас співала “Та, що танцює з вітром”- Ольга Чіркова, вона й намалювала КОЖНІЙ-свою паву. Ця пава- тепер символ цінності, гідності та особливої жінки, маленький талісман.

Хто ще був запрошений: моя класна подруга Ivanna Nakonechna, дівчина яка знає все про гормони, так як вже роки з цим працює, акушер-гінеколог, моя напарниця в проекті для вагітних, і ще і тренер по ім-білдінгу Галина Медведів.


Ще на першому сезоні ТТ, наша неймовірна Сніжана, мама 5 дітей, розповіла нам власний досвід роботи з цим методом і її класні результати, тож ми радіємо що Галя може при потребі теж може допомогти учасницям.

І ще ми запросили красуню, власницю магазину АМЕЛІ Наталія Янусь , яка все нам розповіла про білизну, показала і завжди буде рада допомогти у виборі.

Здається що ще: о, а далі, на жаль дехто втомився з учасниць і пішов додому, але самі стійкі, яких за це обожнюю, пішли зі мною в Social Dance Club Тернопіль, а там нас чекав регетон-Пум-па-пау-па-па- і харизматичний Nazar Palagnyuk.
Він усіх запевнив щиро, що всі дуже класні,(я і так це знала, але треба ж це часто повторювати), все вміють і знають, нам і справді вдалось!!!
Енергія просто била ключем, танець якраз в нашу тему!!!

Ще раз і ще раз, розумію, що той хто не хоче-не отримає, а той хто шукає-знайде! Отаке, про тих, хто сьогодні не зміг прийти!

І попрощавшись, я ще погуляла з собакою вдома і пішла на концерт, який якраз і був в тему нашого заняття яке ми теж сьогодні мали з самого ранку о 10.00 в майндфулнес-групі. Дякую за допомогу і професіоналізм Alyona Plotnikova

Дякую за компанію на концерті Zoryana Kiyan

Якщо не хочете надмірно тривожитись-слухайте і уявляйте щастя та спокій, коли саме для вас вживу грає неймовірний Egor Grushin-класична музика і таке ж неймовірне виконання!

ОЦЕ БУВ ДЕНЬ!!!

Ось такі пісні в ТЕРИТОРІЇ ТІЛА, і незабаром новий-набір.
ВОСЕНИ!

Ваша Марія Хомів.

2 коментарі до “Жінка, кішка, грація, ніжність і “пум-па-па-ля-ля-фа” в шостій зустрічі ТТ.

  1. Liudmyla Ogorodnyk Це був дуже класний день, багато нової, корисної та цікавої інформації, насолода ароматною та смачною кавою, драйвові танці. День позитиву і щастя

    Оля Кучма Це був неймовірний день, таке корисне заняття, що пересічній тернополянці треба витратити не 5-6 годин, а пару тижнів щоб так систематично і толково все зрозуміти.як ми над цим працювали.Адже ми чули конкретно, грунтовно, дуже цікаво, а не “водичку”, якої і так багато у світі!

  2. Сьогодні було чудове заняття.Одне з найкращих.Про сексуальність.Сподобалась кав’ярня,приготування кави в джезві,тістечка,лекція Марії про жіночність ,цікаві гості,спільно заспівана пісня,лекція про сексуальне здоров’я Іванни Наконечної,про таке,як імбілдінг,я взагалі вперше дізналася,ну і звичайно,розповідь про жіночу білизну і міні-презентація самої білизни була дуже класною.Все дуже класно продумано і організовано.Ну і на завершення цей танець…До дому я прийшла в дуже особливому настрої.Мій чоловік сказав,що оплачував би щодня Територію тіла,так йому мій настрій сьогодні сподобався. Дякую Марія!Колись ти мені багато говорила про любов до себе,я не могла цього зрозуміти.Але тепер я тобі дуже вдячна,адже коли я потрошки почала любити себе,коли я стала в своєму житті на пешому місці,я інших теж потрошки вчуся любити інших,і що саме дивне я теж відчуваю,що мене люблять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *