Гармонія тіла та душі. Заняття 7.

Додано

Людське тіло — це домівка розуму, духу,та життя.
А думки-це наші ймовірні друзі, якщо знати як з ними давати собі раду.
Щодо серця- то тут особлива справа, відчувати, довіряти, любити.
Чим і займались сьогодні.
Неймовірно важливо навчитись собі давати раду, розуміти свої потреби, знати мову свого здоров”я та захворювань.

Стильний Bunkermuz, чудові презентації від стилістів
Olichka Vinnytska та Yulia Polunina, гарне прийняття та дуже фахові пояснення та відповіді на наші запитання пластичного хірурга Микола Никитюк в професіоналів- Beauty salon Cool Baba, та у неймовірних Фотостудія “Vintage”.


ДАЛІ БУДЕ…. коментарі учасниць (Halyna Bezkorovaina-Khara)

Гармонія тіла та душі. Переплетення фізичного та духовного. Вміння слухати. Слухати тіло. Воно промовляє…часом тихо шепоче тобі такі потрібні та ніжні слова, часом просто кричить від болю та розпачу. Часто ми ігноруємо та просто не чуємо цих благань.

Завжди знаходиться щось першочергове- робота, обов’язки, турботи. І наступає мить, коли тіло не витримує і робить так, щоб ми його почули напевне. Біль, хвороби, травми. Навіть ми, медики, часто розуміємо, що наші хвороби-це не що інше як благання про допомогу. Зупинитися. Прислухатися. Відпустити те, що відпустити просто потрібно. Зловити мить, яка нам дарована сьогодні, тут і зараз. Заплющити очі, відчути, зробити.

Але самому це зрозуміти важко. На цьому занятті ТТ нарешті я зрозуміла, чого хоче моє тіло. В затишному приміщенні Бункермузу як завжди неперевершена та неповторна жінка, Марі Хомів виклала своє послання до нас, жінок, які хочуть почути себе, нанизала, мов мальовничі намистинки, історії, притчі, розповіді, поради.

Залишилося лише вдало їх поєднати та завязати шикарною стрічкою любові, любові до себе. Зробити з відчуттів неповторне намисто. Намисто для душі. А для тіла-для тіла є та чудо-обгортка, яка творить довершеність образу.

Саме тілу допомогли моя красуня-подруга, чарівна та жіночна Yulia Polunina, яка довела, що кожне тіло є неповторним витвором мистецтва, варто лише підкреслити свою неперевершеність та досконалість. Сукні, костюми, бантики, купальники…очі розбігалися…

Стиліст-шопер поділилася порадами, як правильно обирати біжутерію, аби образ був довершений. А в салоні Cool Baba з нами поділилися секретами краси, які чоловікам та стороннім знати не обов’язково.
Територія Тіла -це така собі магія. Магія, яку мають знати лише обрані. Ті, хто любить себе і любить життя. Ті, хто почуваються зацукрованою фіалкою в прозорому келиху іскристого шампанського…фіалкою, що залишає приємний спогад у кожного, хто хоч раз її побачив, що розкривається більше і більше з кожним ковтком, фіалкою, смак якої неможливо забути…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *