Вся справа в шляпках- п’ята зустріч ТТ

Додано

Відома сентенція: жінка з нічого може зробити три речі: капелюшок, салатку і суперечку. Не знаю як з першою, але дві наступні речі точно! Щодо капелюшка, то ми були суперові!

Проте нехай краще дівчатка самі розкажуть!

ПОСТ РАДОСТІ. Від вчора ходжу під враженням від минулого заняття “Території тіла”. Сама собі заздрю і радію- що я випадково( а випадковості- не випадкові) знайшла цей проект. Радію, що є в Тернополі (і не тільки) такі чудові, прагнучі розвитку і самопізнання жінки і дівчата, і що їх багато, і це так надихає, наповнює вірою в те, що ми змінюємо наш світ на краще, тому що прагнемо до кращого.Радію, що у нашому місті стільки корисних і цікавих занять для жінок , а отже- людей, які їх придумують і реалізовують, тільки приходь і спробуй! Що є такі люди, котрі не лише професіонали у своїй сфері, але і люблять її всім серцем, і розуміють-для чого і для кого їх діяльність.Таке враження залишилось в мене від знайомства з Танею та Афіною з салону краси “Монро” (а також щирий захват від їх роботи і своїх оновлених брів), від Олі Гондз ( салон “Круїз краси”) з лекцією про догляд за волоссям, від полум’ яного ( інакше і не скажеш) лікаря гінеколога Ірина Гуменна , та вражаючого відкриття, що класична медицина визнає психосоматику. А ще радію , що є у нас всіх Марі Хомів, з своєю бурхливою енергією та невичерпною фантазією і психотерапевтичною професійністю, що так щасливо зійшлись зорі і вона придумала для всіх нас такий унікальний поект- “Територія тіла”!!!

Прокидаєшся зранку, а в тебе болять руки, ближче до обіду починають боліти ноги. І ти розумієш, що Територія тіла, це тільки зустріч з подругами, розмови, гарний настрій, а й колосальна робота над собою, своїм тілом. Цього разу була мега корисна і цікава зустріч. Розмова про стосунки з собою, іншими, про відносини з тілом і їжею. Моя коупінг карта дала відповідь на питання що хочу змінити, чому, для чого, що це дасть мені і оточуючим, які засоби варто використати. Я трошки випередила час і мала змогу познайомитись з нашими доповідачами раніше. Оля Гондз поділилась маленькими перукарськими секретами (про те як треба вибирати шампунь, які є додаткові засоби по погляду, чого не варто ніколи робити). Моє волосся побувало не так давно в її руках, вона дійсно майстер своєї справи, за 5 хвилин може створити шедевр, а мені ще й пощастило отримати індивідуальну консультацію. Ірина Гуменна так легко і доступно розповіла про психосоматику в гінекології, дала відповідь на питання, які інколи страшно задавати в голос. Почути від лікаря про афірмація для оздоровлення – це щось. Я була в Ірини Євгенівні на огляді, такого приємного гінеколога ще ніколи не зустрічала, тепер тільки до неї буду ходити. І звісно тренування. Можливість спробувати всі тренажери і на другий день згадати про всі ті м’язи, над якими давно не працювала. Плани на найближчий місяць – записатися в зал, зустрітися з нашим стилістом-перукарем на майстер-класу як зробити себе кучерявою і познайомитись ближче з САЛОН МОНРО (не скористалась можливістю пофарбувати бровки, бо в мене татуаж, який планую поновлювати)

Сьогодні вкотре відбувся мій щасливий день з територією тіла. Марія Хомів, як завжди зустріла приємною посмішкою і подарувала нам ще один день для *СЕБЕ * ….. Багато цікавої інформації про нас жінок, про харчування, про відношення до себе і свого тіла, про зміни, які б ми хотіли зробити. Особисто мені, дуже подобаються тести, які пропонує Марія. Кожного разу після тлумачення, є над чим подумати і проаналізувати СВІЙ ВНУТРІШНІЙ СВІТ. Надзвичайно цікаво було послухати професіоналів у своїй справі – перукаря Олю Гондз та лікаря акушер-гінеколога Гуменну Ірину. Приємним сюрпризом, став подарунок від салону * Монро* – корекція брівок)) … смачний штрудель від ресторану Алігатор, фотосесія у капелюшках. І закінчився наш чудо-день у спортзалі *Максімус* , де ми під наглядом тренерів, мали змогу потренуватися на тренажерах. Всім велике ДЯКУЮ! )) Хочу ще!!! І за дівчаток учасниць, ледь не забула, які також створювали веселий настрій ))*хохотушки*…)) і вам дякую)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *