Випускне заняття 6 сезону-White Party

Додано

9 червня в КолЄжанка Кав’ярня Кондитерська відбулась чарівна біла вечірка для учасниць жіночого проекту ТЕРИТОРІЯ ТІЛА-WHITE PARTY. Звісно, учасниці сяяли, раділи і насолоджувались. Тому що такими і є. Тому що вибрали стати такими: світлими і радісними.

“Розкіш – це не білизна, не помади, не ресторани і не шпильки. Справжня розкіш – це жити так, як тобі зручно. У зручних черевиках. З тим відтінком помади, яка тобі подобається, або без помади взагалі. Їсти їжу, яка подобається, дружити, з тим,з ким тепло, бути разом з любові, а не з почуття обов’язку.

Навчитися відмовлятися від непотрібного. Від того, що себе вичерпало. Зносилося. І берегти те, що подобається. 5-річна донька моєї подруги все своє маленьке життя ходить в гості тільки зі своєю ложкою. Вона може собі дозволити розкіш їсти тією ложкою, яка їй подобається. Її мама дуже соромиться, кожен раз намагається виправдатися. А я стала брати з собою на пікніки свої власні прибори і посуд, тому що не люблю їсти з пластику.

Розкішне життя – це не «адже ти цього варта». Це про те, що ця річ гідна вас. Кружка, подарована сестричкою. Батькова футболка, в якій так затишно засинати. Пиріг за маминим рецептом. Поцілунок коханої людини. Цікаві книги. Гарні фільми. Ті самі пісні. Свіжа постільна білизна. Чиста квартира. Життя, яке ти вибрала сама.

А ще розкішне життя – це не їсти себе, коли щось йде не так. Колготки можуть порватися. Тісто може не підійти. Друзі можуть не захотіти дивитися твій улюблений фільм. Кохана людина може піти. Ти можеш не отримати підвищення на роботі. Може трапитися все що завгодно. Якщо у тебе щось не виходить, це ніяк не впливає на твою цінність. Це означає, що просто зараз все йде не так, як ти хочеш.

Розкішне життя – це мати можливість вибору. Штопати порвані колготки або купити нові. Викинути пиріг і замовити суші або намагатися спекти пиріг ще раз. Подивитися фільм одній або піти з друзями в кафе. Відпустити або боротися. Шукати нову роботу або переглядати свої цілі на старій.

Розкішне життя – це жити за своїми правилами. Йти до своїх цілей. Не шукати виправдання. Не бути зручною. Не виправдовуватися за свій вибір, свої мрії, свої інтереси. Говорити: «Зі мною так не можна». І говорити: «Мені це можна».                                                                                             Автор: Олена Пастернак

От такого розкішного життя ми навчаємо в Території тіла  вже шість сезонів і саме сьогодні святкуємо випускний- Фантастичної жінки в білому.

Як можна “любити” жінок?

Це доволі просто. Якщо ти хочеш допомогти їм стати кращими-покращується усе навколо.

Світ стає кращим, коли у ньому є сяючі жінки

Ти сповнена сили і чистоти і володієш можливістю приймати рішення. Це ти забезпечуєш світу перетворення, це в тебе світ закоханий до головокружіння. Так і було задумано з початку – це життя для тебе і призначалося. Це твоє життя, не чекай чуда-дивуй сама! Нагадувати тобі про це випускницям допоможуть: емоції та відкриття,мрії задумані та сповнені, лекції мої та наших гостей, перегляд фото та даруночків від партнерів, приємні спогади. І щирих побажань, і чудових компліментів, і загаданих бажань- чого лише не було в проекті 6-го сезону. Фантастичні жінки передають вам свої місця. Сезон Романтичних Леді-незабаром. Ви з нами???

Це ж #територіятіла найкращий #жіночийпроект Новий сезон незабаром. Залишились останні місця. Спитайте мене як зареєструватись. Автор проекту #психотерапевтМаріяХомів фото Iryna Bezkorovaina

Дякуємо нашому генеральному партнеру: Центр Здорової шкіри. Ви-неймовірні! Дякуємо нашим партнерам та гостям: Сучасна стоматологія родини Михайлюків, Fruit Art Home Jam, КолЄжанка Кав’ярня Кондитерська, MARYEM , FRUKTOLI, Магія Меду, Дім краси Олесі Шкляр, «ЖИВА», Синя Пташка, Медичний центр ”ЛОРІМЕД’, Marine Beauty Salon, Алігатор Тернопіль, Sparkle. Ternopil, La Femme Ternopil акушер-гінеколог Ірина Гуменна,  Dental home, чудовий магазин “Діточки”, Energy Club, МЦ “Оксфорд Медікал”, Empire of Models Тернопіль , Cansely Ternopil , акушер-гінеколог Іванна Наконечна, візажист Надія Вітюк, лікар дієтолог Тетяна Пискливець.

Випускний #територіятіла пройшов на УРА!….Швидко збіг час: 8 живих зустрічей на які спішила із задоволенням, повертаючись з піднесеним настроєм і мотивацією для подальшої роботи над собою, кожного дня чекала все нового, цікавого онлайн-завдання. Знайомство з чудовою жінкою, досвідченим #психотерапевтМаріХомів , людиною своєї справи, яка вкладаючи частинку себе у кожну учасницю, щоразу робила для нас зустрічі на всі 100%. Спілкування з чудовими , позитивними дівчатами не може не залишитися хорошим спогадом. Повернулася додому з хорошим настроєм і з подарунками: сертифікатом на манікюр і укладку волосся від #ДімкрасиОлесіШкляр, безкоштовний огляд і професійна гігієна від “Сучасна стоматологія родини Михайлюків” та неймовірно смачними пастилками #Fruktoli від Olha Klepach. Дякую всім партнерам, історії успіху яких було дуже цікаво слухати і з кожної щось взяти для себе, тепер ми знаємо кращих з кращих у Тернополі. Дякую всім і кожному за те що були разом. Подія минула-почуття і емоції залишилися. Не сумую, чекаю нових зустрічей!!!

7 коментарів до “Випускне заняття 6 сезону-White Party

  1. Halyna Bezkorovaina-Khara
    Для мене проект Територія тіла 3 сезон став своєрідним потягом. Потягом, на котрий я не встигла, коли він відправлявся, але зрозумівши, що то саме мій поїзд, взялася його наздоганяти на повному ходу.
    Ніколи не думала, що за один вечір всього лише один клік мишки може змінити дуже багато у моєму житті. Таким кліком стало моє перше повідомлення Марії з проханням приєднатися до компанії чарівних леді. Дуже дякую нашій любимій рудоволосій натхненниці, що не дала мені залишитися на тому вокзалі. Дякую всім дівчаткам-коліжанкам, які наповнили цю неймовірну подорож своєю красою, позитивом та неймовірним оптимізмом. Поїзд зупинився на станції Випускний Королівського сезону. Але я не збираюся виходити, адже наступна подорож обіцяє бути не менш цікавою та захоплюючою. І компанія підбирається неймовірна! Ми їдемо далі, адже досконалості немає меж, правда?)))

  2. Liudmyla Tarnavska
    “Metro, boulot, dodo “- так кажуть французи- метро ,робота , спати. Знаю, знаю і у мене так було. І ви хочете шось змінити? І не знаєте як? Хочеться щоб хтось зробив чудо і у вас розправилася крила. Не треба впадати в крайнощі, шукати екстрасенсів чи когось іншого що за мить змінить ваше життя. Я знаю куди вам потрібно – в Територію Тіла. О, тут вміють все, тут роблять чудеса . Це така співдружність дівчат-леді ,що знають магію щасливого життя.
    Марі Хомів навчить робити ритуали : починаючи з чудотворного ранкового душу , медитації над магічними чашками чаю, і ще багато чого. Кожного дня буде щось нове, щось кольорово- казкове.
    Спробуйте , і буде ваше життя – казка, яку напишите ви самі. Але попереджаю з Території Тіла важко повернутися до своїх сірих буднів , це затягує викликає залежність.

  3. Оксана Буковська
    Минулої неділі на #ТериторіяТіла був незабутній випускний у #КолЄжанкаКавярняКондитерська. Ми підводили підсумки, згадували, що найбільше запам’яталося і навіть приміряли крила. Також куштували вишукані закуски, смакували неймовірними тортиками і фраґоліно. А найприємніше те, що кожен отримав ще й багато класних подарунків і в тому числі я: смачний і корисний мед від #PoturaiNatalka, чудові подарунки від стоматології #DentalHome і лікарів-гінекологів #IvannaNakonechna й #ГуменнаІрина.
    Та найбільше мене вразила автор проекту #психотерапевтМаріХомів. Ця красива, неймовірна, талановита і впевнена у собі жінка надихнула мене до дій – творити і відчувати щастя кожного дня. Вдячна за такий прекрасний проект для жінок і про жінок.
    #ТериторіяТіла
    #жіночийрозвиток
    #психотерапевтМаріХомів

  4. Ірина Романюк-Гриневич
    А життя, наче море, у ньому є свої припливи і відпливи,бурі та час штилю, де твоя “шхуна” кожного разу долає нові дистанції.
    Так і #територіятіла,наче тиха гавань зустрічає нас ,щоб пришвартувати свій корабель і запастись провіантом.
    Тут затишно,світло,панує позитивна енергетика,обов’язково знайдеться те,що потрібно саме тобі,це місце де змінюється твій внутнішній світ,за умову щирого бажання працювати над собою.
    Надзвичайно швидко пролетів час перебування на #територіятіла, це було дуже цікаво:наші зустрічі,онлайн завдання,челенджі-все це додало свій #смакдожиття.А білосніжний випускний запам’ятається надовго.Така душевна атмосфера панувала того дня:повітряні кульки із заповітною мрією,качелі родом з дитинства,трояндове шампанське,смаколики у кав’ярні #Колєжанка ,фото на згадку – Iryna Bezkorovaina-наш профі фотограф,алея слави!Не обійшлось,звичайно, і без подарунків-велике спасибі нашій бджілці Natalka Poturai -твої смаколики медові- неймовірні; Olha Klepach твоїй пастилі #Fruktoli немає рівних (ласуємо з малечою.)
    #ОлесяШкляр чекаю знайомства з вами і вельми вдячна за подарунковий сертифікат.Halyna Ternopilska нарешті я поласувала твої тортиком, це спокуслива насолода.
    Марі Хомів низький уклін за твою працю,адже з людьми не завжди просто;за всі ідеї,кожну статтю,челендж,наші зустрічі і позитив,що ти даруєш.
    ЗНАХОДЬТЕ ЧАС НА СЕБЕ!!!
    ЗАВІТАЙТЕ НА #ТЕРИТОРІЯТІЛА ТУТ ПРОСТО МЕГАКРУТО
    #психотерапевтМаріХомів
    #жіночийрозвиток

  5. Надія Тарасівна
    Чи варто пробувати щось нове? Так, варто! Треба! Бо якби я не наважилась колись спробувати для себе Територію тіла, то втратила б дуже багато!

    Сьогодні завершився мій другий сезон у цьому проекті, був шикарний випускний! Все гарно організовано Марія Хомів, психотерапевт, творчі і бомбезно гарні сертифікати від Іра Кравчук і її студії Синя пташка/The blue bird, невимушена, святкову атмосфера у КолЄжанка Кав’ярня Кондитерська

    Територія тіла для мене стала “знаком якості”, тож якщо у проекті з’являються партнери, я впевнена у якості їх послуг) Тому дуже тішуся і дякую за подарунки стоматології Dental Home та лікарям гінекологам Ivanna Nakonechna та Жіночий лікар Гуменна Ірина

    Фотограф Irina Bezkorovayna форевер зе бест! завжи з нетерпінням чекаю твоїх фото!)

    Всім дівчатам дякую за гарний настрій під час наших зутрічей! Надіюсь не прощаюсь на завжди)

  6. Liudmyla Ogorodnyk
    Ще один сезон закінчився. Сумно? Зовсім ні, бо найшла нових подруг, взнала багато цікавого і побувала в неймовірних місцях. Знаю, що буде новий сезон, отже це не фініш, як в школі випускний, а просто маленькі канікули. Незабутня прогулянка центром з повітряними кулаками (на яких саме сокровенне бажання), як же це класно. А ще подарунки – такі вчасні. Професійна гігієна зубів від Nadiia Dentalhome – якраз запланувала дату, але не встигла записатись. А ще макіяж від улюбленої Nadiya Vityuk – саме те, що треба на день народження. А мега-знижечку від Медичний центр “ЛОРІМЕД” використає одна маленька дитинка, який вона дуже потрібна саме зараз. Всесвіт чує мої бажання, а #територіятіла виступає посередником. Дякую Марі Хомів, що з’явилась з моєму житті і робиш його якіснішим і щасливішим!!!! Люблю тебе і твої проекти. Ти найкраща!!!

  7. ТЕРИТОРІЯ ТІЛА – це проект моєї мрії після прочитання книги Хелен Анделін “Очарование женственности”. Так, саме дякуючи Богу, який “нашептав” Марі Хомів. Саме так, бо закінчивши свій перший сезон я згадала, що моя мрія стала реальністю. З того часу я не розлучаюсь з проектом. Для мене проект це:

    ✅ потік самопізнання і розвитку;

    ✅ відкриття нового у нашому місті;

    ✅нові подруги;

    ✅ незабутні подорожі;

    ✅ корисні звички;

    ✅ неймовірні книги:

    ✅практичні техніки;

    ✅ тренери – професіонали своєї справи;

    ✅багато нового та цікавого.

    Випускний 6-го сезону, який навчив бути ФАНТАСТИЧНОЮ ЖІНКОЮ, був про мрії! Тепер я точно знаю, що задумане скоро здійсниться!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *