Цукеркові зустрічі від іменинниці Оксани Шлюсар.

Додано

Оксана-сяючий діамант. На нашому проекті, вже другий раз поспіль, успішно працює чудова Леді, майбутня письменниця, авторка чудової колонки про смак до життя в жіночому журналі який буде незабаром. Вона пише чудові дописи нам, вона щира та особлива. Ми її дуже любимо, вітаємо її з іменинами, які були нещодавно і бажаємо усього казково-романтичного і смачного-цукеркового, саме так, як вона написала:

“Субота, схожа на вишукані солодощі
Я – унікальна, як вишукана цукерка. І, ніби недавно була ця загадкова субота з масою вражень. День, якому передували пошуки чорної сукні і самостійне виготовлення рукавичок, для повного завершення образу. День, коли я вперше одягла венеціанську маску, яка три роки спокійно лежала на поличці.
Якщо звичайні суботи мені схожі на карамель «Молочна крапля» або ж нагадують часто швидкісну «Шалену бджілку», то суботи з «Територією тіла» – схожі на вишукані солодощі. А саме ця нагадувала мені австрійські цукерки «Моцарткугель» – вишукані шоколадні кульки з марципаном і горіховою нугою, обов’язково в яскравій обгортці з портретом великого музиканта.
Так, проект «ТТ» це потужний проект, який дозволяє спровокувати зміни як в нашому тілі, в нашій душі і в нашому мозку. Унікальні люди, гості та учасниці не лише діляться власними секретами. Їх досвід та вміння спонукає користуватися власними сильними сторонами, незалежно від того, подобаються вони нам чи не подобаються.
Ми не лише слухаємо теорію, деякі речі ми маємо можливість спробувати на практиці. Тоді, у суботу ми мали можливість послухати інформацію і побачити найновіші процедури в «Домі краси Юлії Бойко». А краса учасниць, які були моделями для показу, засяяла новими барвами. Переконана, що чудові висококваліфіковані працівники салону зроблять все, для того, щоб ми собі подобались і йшли в ногу з часом.
Ми вчили рухи танцю і відчували ритми свого власного тіла та насолоджувалися красою танцю у виконанні Тетяни Пристаєцької (танцювальна студії «Перлина»). Для мене важливо було зрозуміти саме філософію арабського танцю, яка полягає у самовираженні власної краси, жіночності. Приємно, що пані Тетяна досконало володіє не лише практичними вміннями, а має глибокі знання, які дозволяють зрозуміти танець та його історію. Занурюватись в східну музику і танець треба відключаючи критичне мислення і мізки. Лише тоді відчуваєш як музика і елементи східного танцю розкривають власну сутність.
А після заглиблення у власну жіночність та східну музику нас очікував Avalon Palace і грайливі чорні сукні. Кожна мала можливість подосліджувати косметичку власну і сусідок поруч, ознайомитися з секретами краси тренера, Директора компанії Мері Кей Лариса Овчарук.
Нас чекала незрівняна, повна задумів та енергії Марія Хомів і день народження кожної з нас. Нас чекали робота з масками та фото, робота з внутрішньою стороною, ментальні карти, фото, шампанське, еклери та тістечка «Наполеон». А ще – чудове спілкування, яке було незабутнім саме цієї суботи.
Що дає мені участь у проекті? Це можливість відчути себе іншою, привід полюбити себе і оточуючих, поштовх до роботи над собою, вказівник – яким чином можна інвестувати у себе і свій розвиток. Це привід приймати себе такою, як я є і спокійно відноситись до власних слабкостей. Я – унікальна, як вишукана цукерка. Як і всі учасниці «ТТ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *