Розпочався новий сезон проекту!

Додано

Поки мріє, жінка не старіє.
Поки вірить, усміхом цвіте.
А кохає – ніжністю сповиє .
А розлюбить – гордо в ніч піде.
Звірить біль свій зірці вечоровій.
Загадає щастя в зорепад.
І попросить в Господа любові.
І розділить з рідними той клад.
Поки сонця – жінка світ леліє.
І любов’ю дихають вуста.
Поки мріє – серцем молодіє
І пустою згадка про літа.
Любов Дороніна

7-й сезон проекту ТЕРИТОРІЯ ТІЛА, з назвою: РОМАНТИЧНІ ЖІНКИ в Тернополі, розпочався 18.08, в цю неділю.

Тема першої зустрічі : Тернопільські жінки не сплять на самоті.

Цю неділю ми провели у Медичний центр NeoClinic, у гостях у нашої випускниці Оксана Загорська , за допомоги Nadija Bogach.

Шампанське, солодощі і фрукти. Розіграш подарункових сертифікатів.

Дякуємо за гостинність і подарунки для учасниць!

Жінка, яка танцює-завжди буде більше бажаною, здоровішою і натхненною, як будь-яка інша.

Особливо,якщо вона відчуває свою талант і харизму.

Особливо, якщо вона ніжна і легка. Та, яка створює щось нове та незвичне. Якщо вона може і хоче знайти щось дивовижне у звичайних буднях, вишукуючи час для себе.

Це все можливо з талановитою Mila Sid і на нашому жіночому проекті ТЕРИТОРІЯ ТІЛА.

Фото- Андрій Левченко

Неймовірні красуні- учасниці найкращого жіночого проекту!

Магія на вустах.

Неймовірні дива створює чарівниця Svetlana Dzyuma.

Світлана-неймовірна. Вона живе та працює в Китаї, приїхала сюди на літо, має гарну мрію, і її помади-заворожують. А ще вони-натуральні і дуже красиві.

А отож, у наших учасниць-був унікальний шанс побувати на цьому диво майстер-класі.

Усе про жіночі секрети, і чому тернопільські жінки не мають спати на самоті- саме про це учасниці нового 7-го сезону проекту ТЕРИТОРІЯ ТІЛА, спілкувались з акушер-гінекологом Ivanna Nakonechna, у Медичний центр NeoClinic

Як завжди у проекті було цікаво та корисно взяти для себе щось нове та важливе.

Дякуємо нашому партнеру Магія меду – що посолодили нам зустріч до Спаса маково-медовими паляницями.

Бути вишуканою, загадковою, особливою.

Уміти жити жіночно і неспішно, заворожувати поглядом і рухом.

Неймовірна Emiliya Monastyrska, засновниця дорослої та дитячої школи моделей , академії стилю та моди “Empire of Models”Empire of Kids”, ділилась з нами самим цікавим та важливим для кожної леді,яка прийшла до нас у проект.

Завершили розмову знайомством, розмовою про адекватне ставлення до себе, обіймами та побажаннями, з моєю напарницею, тренером Оксана Шлюсар.

Дякуємо нашим партнерам за подарунок на першому занятті. Дякуємо Тетяна Білик.

Запрошуємо усіх на відкриття ще одного магазину.

Все, що потрібно вашим діткам, похресникам-найкращої якості.

Найкраща робота- робота у групі. Особливо-жіночій.

Коли вас єднають спільні теми, дні, емоції.

Саме такою, вже 7 сезон є наша група- проект ТЕРИТОРІЯ ТІЛА.

Романтичні жінки на честь знайомства, пов’язали один одному прекрасні рожеві, шийні платки з журавликами, щоб завжди пам’ятати про свої мрії та обіцянки,які вони дали собі на 1 занятті і в 1 місяць роботи над собою.

Неймовірної краси шовкові платки творила талановита майстриня Олександра Луканюк

А також, усі учасниці отримали по 1 троянді, щоб розпочати свій роман із життям і прийняти виклик #21деньзтрояндою.

Oksana Bazan
Коли доця запитала мене, що я цілий день робила на новій зустрічі #територіятіла, мені важко було вкластися в кілька речень, бо ми робили все: і танцювали бачату. з чудовою Mila Sid, і робили екскурсію в новій сучасній клініці #NeoClinic, де заодно послухали про жіночі таємниці від справжнього професіонала в цій царині Ivanna Nakonechna, і були учасниками справжнього дива – народження натуральних помад разом із натхненною Svetlana Dzyuma (я навіть не втрималась і купила дві суперські помади). Ну а як не згадати наших бесід з харизматичною Emiliya Monastyrska та чудовою Оксана Шлюсар! Шампанське, фрукти, троянди, чудові хустинки від талановитої Олександра Луканюк, цікаві вправи та щемливі бесіди – у нас дійсно було все! Але щоб не вдаватися в такі описи з детальними подробицями, я просто відповіла: “У нас було свято!” І це правда!
 Вітаю! Жодного разу не писала відгуків. Тому буду вчитись) Почну з того, що йшла на першу зустріч Території Тіла трішки насторожено. Однак, все було організовано так, аби ми, учасниці, почувались комфортно! Цікаво, корисно, пізнавально, місцями дуже весело. Подарунок від партнера території тіла, Нео клінік, виявився несподіваним сюрпризом. Хочеться відмітити особливу атмосферу, яка панувала на зустрічі. Звісно, це заслуга і організаторів і партнерів і учасниць! Дуже рада, що потрапила на цей проект. Сподіваюсь, взяти для себе з нього багато корисного, навчитись, зрозуміти, почерпнути…Я активна людина, мама, я багато працюю, але я зовсім у своєму графіку не вмію виділити час собі. Як виявляється цього треба вчитись! Вчитись питати себе, а чого хочу я? Не, що буде корисно, що треба. А що я хочу! Бажаю всім учасницям знайти на проекті те, за чим ми прийшли.

2 коментарі до “Розпочався новий сезон проекту!

  1. Леся
    Минуло більше тижня від нашої зустрічі, а емоції досі сильні. #ТериторіяТіла це щось неймовірне. Завжди цікаво, пізнавально, корисно, позитивно… НЕЙМОВІРНО!!! За що величезне спасибі #психотерапевтМаріяХомів.
    Чому я знову пішла в цей проект? Бо це цікаво, це заставляє, мотивує розвиватися, вчитися новому, пробувати море можливостей, знайомитися… Ну коли б я навчилася танцювати бачату, якби не #MilaSid? І чи пішла б я туди, якби не #ТериторіяТіла?
    А ще мене просто вразив #МедичнийцентрNeoClinic. Це найбільша приватна клініка нашого Файного міста, де можна не лише відвідати необхідного лікаря, а й одразу здати аналізи, кардіограму, УЗД… Дякую #НадіяБогач за екскурсію. А ще величезне ДЯКУЮ #PoturaiNatalka за паляницю з маком. Таке пригощення для всіх стало сюрпризом.
    Дуже сподобалися слова #EmiliyaMonastyrska, про те, що в будь якій ситуації себе потрібно любити. І бути королевою. Не важливо, чи в сукні і на каблуках, чи в шортах і балетках. Хто ж нас буде любити, якщо ми самі цього не робимо? Також дуже цікавим є новий проект від #EmpireofModelsТернопіль саме для дорослих жінок. Для того, щоб показати, що кожна є прекрасною по своєму, і видобути нагору ту королеву, яка сидить десь глибоко в кожній з нас.
    Ми робили помади!!! От так просто, за столом, був майстер клас від #SvetlanaDzyuma. З натуральних компонентів і самих різних кольорів. Можна обрати саме свій колір, а також бальзам для губ з гірчинкою, щоб відівчитися від облизування.
    Ну і яка ж зустріч без психотерапевтичного заняття? Цього разу від #ОксанаШлюсар, яка заставила викопати в собі частинку негативу і перетравити назавжди. Може і завдяки цьому день згадується виключно позитивним.
    І подорунки!!!! хустинки від #Розмай #ОлександраЛуканюк і троянди і ще багато всього…
    З нетерпінням чекаю нової зустрічі, нової інформації, нової порції позитиву!!!

  2. Наталя
    ?Коли згоріли тени в електродуховці, але ти вперто експериментуєш із газовою духовкою, бо хочеш нагадати смак дитинства з бабусею, смак пухкеньких паляниць з маком та медом ? до Спаса, це не що інше як ранок в підготовці до #територіятіла?
    Бо ж перше заняття 7-го сезону проекту, що має на меті #жіночийрозвиток відбулося напередодні цього релігійного свята. ?
    І, як і все що робить #психотерапевтМаріяХомів, зустріч була неймовірно насичена різноманітними зустрічами та практиками.?
    З чим асоціюється у вас романтична жінка? Поміж усього що виникає в уяві це звісно ж танець. ?Тож наше заняття розпочалося з бачати з Mila Sid І не важливо, що хтось танцював вперше, а хтось уже рік відвідує заняття, дякуючи Mila Sid ми навіть розівчили невеликий танець.?
    А далі ми були в Медичний центр NeoClinic.? От не знаю як у Європі, бо не була ще там, але відчуття саме такі “як в Європі” Сучасно, з максимумом послуг навіть у вихідні дні. Сімейний лікар Надія Богачпровела екскурсію, а мій улюблений гінеколог ❤️Ivanna Nakonechna ❤️розповіла стільки неймовірно корисної та нової інформації, що передати словами неможливо. Загалом якщо вас цікавить сучасне лікування, ви не любите пити вітамінки просто так щоб пити, то вам однозначно у Медичний центр NeoClinic
    А ще там був смачний фуршет із шампанським? і отими паляницями з маком та медом?, з яких розпочався мій ранок Магія меду . Для мене це смак дитинства проведеного з бабусею і він на хвильку повернув усіх в дитинство.??
    ?Далі магія продовжувалася і наростала. ?
    Ви бачили як народжується помада? ? Це теж магія, і володіє нею Svetlana Dzyuma. Мене заворожив цей процес ще й тим, що Світлана використовує натуральний бджолиний віск.? І взагалі в її помадах нуль хімії і мільйони частинок душі.?
    Оскільки зустріч відбувалася у Empire of Models Тернопіль не обійшлося без бесіди та майстеркласу від Emiliya Monastyrska.? До слова Емілія задумала грандіозний проект для жінок і я уже мрію колись потрапити на щось подібне?. Хочете знати деталі? Підписуйтеся на сторінки Емілії.
    Наприкінці заняття, завдяки Оксана Шлюсар, була можливість поринути в себе, проаналізувати свої цінності, спробувати відкритися, змінитися.? Оксана володіє також магією? (от реально магічне заняття було!), вона вміє знайти ключик, чи то точніше відкрити одним ключиком, різні замки у різних серцях❤️.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *