Позитивний старт до Нового року-сьома зустріч ТТ

Додано

 Чим ви були зайняті останні дні минулого року? Купували, варили, пекли і робили зачіски? А ми зупинили свою круговерть турбот і покупок надзвичайним днем!
Ми мали зустрічі з неймовірно милими та досвідченими професіоналами в різних галузях- а від них багато неочікуваних і потрібних подарунків.

Ми познайомились з чарівною Яною Бондар і  її  шугарингом- ніжні руки справжньої феї.

Майстер~клас для дівчаток проекту ТЕРИТОРІЯ ТІЛА, на корисну тему: “Догляд за обличчям”, у грудні провела: прекрасна Tanya Chebanova, косметолог, тренер компанії Bruno Vassari, чемпіон Європи і Азії з масажу обличчя. Усі отримали подарункові міні версії косметики від компанії Bruno Vassari

Марія Хомів про правильні мрії

Мрії, цілі, мотивація, глибинні переконання і негативні думки які заважають нам-моя улюблена, добре пропрацьована Марі Хомів тема.

Дякуємо за бесіду Ольга Боднар на тему: “Як повернути товар, який вам не підійшов”, і за подарунки. Ольга- чудова адвокатка, керуюча адвокатського об”єднання “Твій адвокат”, якщо вас теж цікавить і вам потрібна консультація-звертайтесь. А ми поки що складаємо в нашу скарбничку знань саме важливе.

З нами була на зустрічі чудовий професіонал, Наталя Ковдрин, медичний представник препаратів для здоров‘я і краси компанії UAMED OU, виробник Канада
Дякуємо за чудову доповідь для наших 20 дівчаток, про потрібні жінкам мікро та макроелементи, вітаміни та необхідні добавки СуперЕнержекс і Омега 3 екстра сильна.

Зустріч заняття в Sana Studio і Ольга Левчук- знайомила нас з пілатесом і вчила здорових технік дихання і рухів

Дякуємо  Оксана Костюк за смаколики

Все саме краще для учасниць проекту ТЕРИТОРІЯ ТІЛА!

 

#НаталяКовдрин,медпредсиавник UAMED OU, виробник Канада.
#ЯнаБондар .проіесійний шугарінг.
#ОльгаБоднар.Адвокатка, керуюча адвокатського об”єднання @”Твій адвокат”
#ТетянаЯремчук, косметолог,тренер компанії Bruno Vassari .
#SanaStudio, Тренер #ОльгаЛевчук.
Марі Хомів, психотерапевт.
☆Фото Люда Огородник

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *