Лавандовий вишиваний Прованс по-українськи.

Додано

Грудень-місяць теплих та смачних зустрічей. А ще святкувань, частувань, не нарікань, переодягань та фотографувань.

Красиво та затишно було в  неділю 3 грудня.

АДЖЕ МИ:

            -Роздивляємось, міряємо та розмовляємо про прикраси, одяг у стилі Прованс, елементи вишивки і і вишиванки.
Про одяг для для сучасних Княгинь!
Та обов’язково почуємо історії творчих натхнень.
від Олександра Луканюк та Світлана Майстриня – Handmade jewelry from Svitlana

-Пізнаємо і роздумаємо на тему: Як відчувати себе Гідною.
зі мною, #психотерапевтМаріяХомів,

    -Будемо переймати досвід у Шинок, з Marichka Yurchak, адже на нас очікують:Сімейні традиції.

Сакральне дійство – ліплення вареників, з господинею, “фірмові” рецепти, смачне частування.

-А далі: навчатимемось на Уроці “Сама собі візажист” у чарівної Nadiya Vityuk,

-І тренуватимемось у Endorfine Наталочка Чеканова
фітнес-клуб Ендорфін, на занятті: Латина+стреджинг.

Усе, що потрібно жінці для цікавого часу для себе.

 

Марина Павленко

3.12 Відбулась чудова зустріч неповторних жінок. Олександра Луканюк вразила своїм ставленням, відданістю та любов’ю до роботи, а її вишиванки – це мистецтво )). Світлана Майстриня – Handmade jewelry from Svitlana нагадала як підкреслити образ. Неймовірно енергійне заняття у #Ендорфін додало енергії на весь тиждень ). #психотерапевтМаріяХомів пояснила, що значить відчувати себе гідною, важливою та самодостатньою, лишаючись чуйною і доброю! #візажистНадіяВітюк навчила підкреслювати природність ). Емоційна, цікава, пізнавальна та ритмічна зустріч!!! ?

Анна Анічка

Лавандове заняття відбувалося з майстринями вишивки
Олександра Луканюк та прикрасами від Світлана Майстриня – Handmade jewelry from Svitlana. Відбувалося в чудовому етно-куточку. Олександра вкладає в вишивку частинку душі і це відчувається, вишиванка зарядженна позитивом.
#психотерапевтМаріяХомів ще раз нагадала які ми особливі, унікальні та прекрасні. Робота над собою триває.
У Шинку з Marichka Yurchak ми вчилися робити вареникам віночки. Вийшло смачно, гарно і затишно. За вікном повільно падав сніг, ми були в казці.
на уроці “Сама собі візажист” з NadiyaVityuk вчилися наносити макіяж ніжним пальчиком.
У Endorfine Наталочка Чеканова навантажила нас кардіо тренуванням, було складно, зате весело.

Liudmyla Ogorodnyk

Неймовірне заняття, яке наповнило душу таким теплом і любов’ю. Чим більше взнаю Олександра Луканюк, тим більше нею захоплююсь. Чудова майстриця з великим серцем. Під час її розповіді про вишиванку для бійця АТО я ледь стримувала сльози. Я рада, що такі люди з’являються у моєму житті. А її чудові роботи, її сучасна #вишивка, я готова придбати всі, я не знаю на чому зупинити вибір. #Розмай Чекаю на фото від фотографині Ліза М., щоб поглянути на себе зі сторони.


#психотерапевтМаріяХомів переконала кожну, що вона унікальна і неповторна. вкотре нагадала, що люди егоцентричні і їм нема діла до інших, вони думають тільки про себе і тому не варто заморочуватись тим, хто і що подумає про тебе. Думай про себе сама. Роль плаксивої перлинки – це не моя роль на наступний рік.
Шинок з Marichka Yurchak відкрив секрети приготування смачних українських вареників. І навіть мій дієтолог дозволив їх скуштувати.
Урок “Сама собі візажист” у Nadiya Vityuk – це то чого давно хотіла, ще й приємний подарунок-знижка на макіяж. Отже фотосесії бути, я знаю хто буде робити макіяж в той день. #візажистНадіяВітюк
А на завершення був Endorfine, запальна латина з Наталочка Чеканова. Я зрозуміл як скучила за тренуванням, і хоч мій мозок протестує, але я хочу повернеття на фітнес. #Ендорфін
А чудові #прикраси від Світлана Майстриня – Handmade jewelry from Svitlana. Чесно я не планувала нічого собі брати, тому і гроші з собою не брала. Але тут не втрималась. Перший в моєму житті обруч. І перші прикраси, як лягли до душі. Всі попередні такого плану були подаровані і роздані, ношу виключно золото. Але тут я найшла видно саме свої. Подарунок до Новорічних свят вже є і святковий образ доповнено.
Я тішуся як мала дитина, неймовірний день, чудові зустрічі і гарний настрій. Що ще треба для щастя?
#лавандовакімната
#територіятіла
#Шинок
#творчімайстрині
#вареники

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *