Знайти у роздумах родзинку- друга зустріч шостого сезону

Додано


Знайди у роздумах родзинку
І запроси на зустріч тишу
Відчуй в смаколику цитринку
І вітер що гілля колише
Не бійся чути своє серце
Зі страхом стань своїм до бою
Минає осінь. Все минеться
Лиш ти залишишся собою!
Подуй маленькі мильні бульки
Пірни в дитинство з головою
Згадай як лизькали бурульки
Як щиро марили весною
Кульбаби, мрії, первоцвіти
Солодка вата,  теплі роси
Навчися вкотре гомоніти
І заплітати стрічки в коси!
Живитись сонячним розмаєм
Вдихати аромати квітів
Без крил летіти понад плаєм
Та зачаровано радіти
І все це є. І все ще буде
Є теплий дім і почуття
Прийдуть назустріч добрі люди
Піде цей сум з твого життя!

Anna Kosak

В цьому вірші нашої учасниці чудово показано все, чим насичені наші зустрічі в Території Тіла- почуття затишку, тепла, ніжної турботи. Адже найголовніше підтримати кожну учасницю і дати змогу начерпати сили і  енергію. Марія Хомів знайде саме те, що потрібно цього сірого буденного післясвяткового січня, щоб кожна з нас далі мріяла про весну і нові можливості. А крім того наші ретельно вибрані партнери розкажуть як вберегти личко, тіло і загальну красу цієї неприємної зимової пори. А також отримати змогу купити красивий одяг наших стилістів за зниженими цінами. А тепер розповім детально як ми прожили другу зустріч шостого сезону нашого проекту Територія тіла. Додам ще тільки, що ця зустріч була помаранчева.

І ось ми опиняємось в жіночому колі.
Вже познайомились, вже місяць попрацювали.

Які вони? Які вони, учасниці 6-го сезону проекту?
Богині, одним словом!
Смішні, веселі, цікаві.
Таким жінкам дуже хочеться розповідати про зростання, здорову особистість,жіночність, крила і коріння. Про усе саме краще. Про святкування життя, чим власне і займаємось.
фото від Irina Bezkorovayna

Про правильний догляд за шкірою, про розміри і можливості, про професіоналізм і діагностику, про те, як ставати ще красивішими, про це нам розповідала наш генеральний партнер, керівник Центр Здорової шкіри  лікар дерматовенеролог Halyna Bezkorovaina-Khara.
Було дуже цікаво і корисно.
Щасливі дівчата Іра і Оксана виграли подарунки.



-Наші вени дуже цінні, адже пов’язані між собою безліччю сполучень, оперізують все тіло і виконують важливу місію – доставляють кров просто до серця. Майже кожна друга людина на планеті має ті чи інші проблеми з венами.
-Жінки повинні знати як піклуватись про себе і про свої вени.
-Щасливі бути знайомими і почути саме важливе про профілактику, компресійну білизну і коли звертатись за допомогою, у професіонала своєї справи- доцента кафедри судинної хуріргії, лікаря флеболога

Олена Якимчук  ❤️Дякуємо за подарунки!


Власні рецепти та секрети, особливий запах і особливий смак. А ще, звісно ж, незабутні враження і довгі спогади.
Саме з такою жінкою ми познайомились на цій зустрічі, жінкою, яка вміє дарувати смак до життя, і це Ольга Навроцька.
Жінкою, яка вміє варити варення. І не прості, а надзвичайні, і звісно, дуже смачні.


Особисто я придбала собі нектар з кульбаби, і тепер довгими зимовими вечорами цей дивовижний смак тане на моїх вустах. І ще мрію про агрусове з горішками всередині кожної ягоди.
А чим ласуєте ви? Який смак вам до вподоби?
Завітайте в Fruit Art Home Jam, біля ТРЦ Подоляни, там є ще багато смачного: олійки, медок, свіжі овочі та фрукти, і звісно, БАГАТО варення.

У La Femme Ternopil можна забути про все.
Тут тебе завжди чекають.


Акценти розкладають за допомогою адекватних розмірів на усіх жінок, приємного забарвлення тканин, модних принтів і фурнітури, деталей обробки і фактури тканини, комбінаторикою.
Тут вишукано і затишно. Привітно і ненав”язливо.
Тут приємно купувати і робити собі подарунки.

І наша зустріч була чудовою. А ще прекрасні теплі подарунки для наших учасниць.
Усе, щоб життя було яскравим і радісним.

ФОТО Irina Bezkorovayna

Коли день вдався на славу.
2-е заняття цього сезону завершено.
Усі з чудовим настроєм, роздумами про яскравий одяг, доглянуту шкіру, красиві ноги, здорову особистість, мотивацію до занять фітнесом та джампінгом, з смаком варення на губах, макарун, шампанського, какао і фондану та з класними подарунками, розпочинають челендж #смак_до_життя 

La Femme Ternopil
Fruit Art Home Jam

Nadia Olenchuk 

12 січня відбулася 2-га зустріч проекту Територія Тіла-6.
Це був солодкий початок дня зі смаком неперевершеного варення власного виробництва від Fruit Art Home Jam домашня консервація.
Наступною солодкою ноткою дня були макаруни якими пригощали нас наші стильні партнери магазину жіночого одягу La Femme Ternopil, тут можна знайти для себе стильний одяг колекції, які просто вражають своєї індивідуальністю, і що не мало важно, що тут кожна дівчина знайде на себе свій розмір. Далі на нас очікувало незабутнє фітнес-тренування, яке провела мега крутий тренер Елена Шульгина в Club Energy.
Продовжилась наша зустріч в Дружній ресторації “Мамонт.” Неповторний смак какао і фондану продовжив солодку нотку нашого фантастичного дня.


І наступними партнерами і гостями були:
Про базовий догляд, як доглядати за шкірою, ознайомлення з продукцією, а також подарунки міні-версій від завідуючої аптеки Фарммаркет Людмили Ищенко.
Halyna Bezkorovaina-Khara лікар-дерматолог, головний лікар “Центру Здорової шкіри.”
Судинний хірург, доцент кафедри судинної хірургії Олена Якимчук, розповіла про судинни, здорові вени а також профілактика захворювань.
І на завершення зустріч з фантастичною людиною, засновницею проекту Марією Хомів, де роздумували про “Базові потреби людини”; про “Смак життя і здорову особистість.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *