Жінки в золоті- ВИПУСКНИЙ 5-го сезону

Додано

Жінки в золоті.


Це був незабутній день.

Зустрілись заціловані і цінуючі справжні відчуття.
Жінки з проекту ТЕРИТОРІЯ ТІЛА, разом з величним знавцем жіночих поцілунків- Клімтом

ЖІНКИ В ЗОЛОТОМУ, малювали свій “Поцілунок”, щоб завжди бути коханими.
І завжди бути гідними і цілованими та зацілованими.

А далі ми грали в квест.

Ебігейл Голдфіш відома актриса, в ролі Марі Хомів, переживає втрату речі, без якої не може потрапити на закриту вечірку у нічний клуб Бункер до улюбленого режисера Вуді Аллена. Уявили собі??? Як я не змогла б до Вуді потрапити. Уявили, як нашим учасницям було цікаво на випускному?

Підозра про зниклу річ падає на суперницю Джозефіну Рут, подругу Лайзу, улюблену тітку Розу та на самого режисера. Детективна історія виявилась дуже заплутаною, інтрига зберігалася до останнього моменту, поки не було зібрано усі докази. І хто ж виявився викрадачем?! Учасниці розгадали таємницю.
А чи зможете ви? Зможете, якщо у вас квест від Uniquest / Уніквест.

 

А потім-насолоджувались подарунками від нашим партнерів, чудовими сертифікатами, спілкуванням, діленням і фуршетом.

Ізюминкою нашого випускного був неймовірний, глибинний фільм про справжні цінності- «Жінка в золотому»

Усе для учасниць, Вони-Неймовірні. Величні.
Дуже цінні та красиві.
Особливі жінки. Жінки з 5-го сезону проекту.
Працювати з такими-велике щастя, в жіночому розвиваючому проекті

Tetyana Nesterenko

Фініш, який є по суті старт.

Унікальна можливість, якою доля дала шанс скористатись. Цілий рік участі у проекті ТЕРИТОРІЯ ТІЛА. Цілий рік оновлення, розвитку і підтримки.

І як сумно усвідомлювати, що це все добігає кінця.

Цієї суботи був випускний 5 сезону.

Можливість намалювати картину Клімта “Поцілунок” на свій манер з Кравчук Наталія і Мар’яна Мізерна, інтелектуальний квест “Бункер і муха” з Uniquest / Уніквест, вручення сертифікатів, розіграші цінних подарунків, які отримала кожна учасниця (і далеко не по одному), фуршет, приємне спілкування, перегляд фільму “Жінка в золотому”. І це все за один прекрасний день. Як завжди океан вражень та приємних емоцій.

Щира подяка усім спонсорам, які потішили нас подарунками.
Центр здорової шкіри
Магія меду
Клініка Oxford Medical
Dental Home
Еко Смакота
АРТ-студія “Смугастий Кіт”
Меблевий центр АРС
La roche-posay
Marine Beauti Salon
La Feme
Piranha studio
Fruktoli

І особлива подяка Марі Хомів. За цей рік, за знання, які дали старт чарівним змінам у моєму житті. Ще два місяці онлайн проекту і сезон завершиться остаточно. Але усе здобуте залишиться зі мною…і буде продовження… Тепер я у цьому впевнена.

ОКСАНА ШЛЮСАР


Як досягнути власної вершини
Минула субота була неповторна і багата на враження. Це був чудовий випускний п’ятого сезону проекту #територіятіла. Проект ТЕРИТОРІЯ ТІЛА запрошує до чудової подорожі, що містить багато цінних знань. Кожна з нас робить помилки у житті, але учасниці проекту дізнаються як їх виправляти і вчаться на помилках інших. Головне, що тут, на проекті, ти можеш стати подругою сама собі.
Кожна зустріч у проекті – це пошуки нового, непізнаного в собі, і у світі навколо нас. Ми шукаємо і знаходимо те, що дає можливість приймати себе і приймати світ, у якому зростаємо і вдосконалюємося. І кожен наступний день приносить нам відчуття радості і свободи.


У кожної учасниці є власна мета. Знайти саме того і створити сім’ю, пережити кризовий період чи знову ввійти в колію після декретної відпустки, реалізуватися в бізнесі чи просто не вигоріти на роботі, побудувати хороші стосунки чи поповнити резерви власного здоров’я, вибудувати життєву стратегію чи розкрити власну індивідуальність.
Кожна учасниця впевнена, жіночна і успішна. Але має бажання стати впевненішою, почуватися вільнішою і красивішою. Жінкою, яка знає секрети. Жінкою, яка визначила власну вершину. Як досягнути власної вершини чи побудувати сходи для її підкорення, – ось про що проект #територіятіла. Саме тут можна отримати фундамент для майбутнього сходження.
Я не вперше на випускному, але цей був для мене особливий. Дуже теплий. Щиро вдячна, Марі Хомів за запрошення.
Незабутня золота вечірка почалася зі створення індивідуальної «копії» картини “Поцілунок” Клімта разом з Іра Кравчук і Мар’яна Мізерна. Після цього усіх чекав квест із Alla Rozhko та перегляд чудового фільму.

Випускний – це і смачні наливки, і фуршет #bunkermuz, і подарунки. #larochepocayMarine BeautySalonLafemmeTernopil, АРТ-студія Смугастий КітМарта Масаж Oksana Gryhoruk усі завітали з сертифікатами. А ще були мотивуючі конверти, чудові знижки, індивідуальні презенти, сердечка від Anna Rezhevska. Це був один з найщедріших випускних проекту. Смаколики від Еко Смакота та олії від Анелія Сенчишена, смачні пельмені від Пельмені Домашні.
Ну і кожна мить проекту зазнимкована нашим двигуном постійного струму – фотографом Irina Bezkorovayna!
Юля Полуніна

Дякую #територіятіла та #МаріХомів за можливість вдосконалюватись, нові знайомства, щоразу теплі і веселі зустрічі.


Я була майже у всіх сезонах і цей золотий випускний для мене є фінальним. Але рухатись далі я не перестаю, адже тепер я знаю правильний вектор. Цей проект справді змінюю життя і дає можливість засяяти по-новому. Кожне заняття було неповторне, надихаюче і трішки магічне.
Я дуже рада, що була у компанії таких неймовірних, гарних, талановитих і неперевершених леді.
Окрема подяка партнерам – #оксфордмедікал ,#АРТ-студія “Смугастий кіт”, #МеблевийцентрАРС#Мартамасаж за чудові подарунки та Uniquest / Уніквест, бенкермуз за святковий настрій.
Бажаю проекту #територіятіла здійснити усі творчі задуми та креативні ідеї, а також розвитку і процвітання ?.

Оля Кучма

Вчора відбувся чудовий випускний 5- го сезону проекту ТЕРИТОРІЯ ТІЛА!Так,вчора я вп’яте була на такому прекрасному святі.Ох,який крутий цей прокт!Дякую, Марі ХомівLesia Yavorska!


Завдяки проекту познайомилась з Nadiya Vityuk,яка вчора мені зробила чудесний золотий макіяж.Для моїх чутливих очей,а ще крім того ношу контактні лінзи – це супер якість:і красиво і без сліз,як було в іншиш візажистів.Губи тримались все день і вечір.
Дуже багато було вчора подарунків від наший особливих партнеріа:косметика La Roche-Posay,мотивуючі конверти,сертифікати,різні знижки,індивідуальні презенти та багато всього корисного. Я виграла смачну пастилу від Еко Смакота та лляну олію від Анелія Сенчишена,вдячна Вам.
Незабутня була золота вечірка-малювання картини “Поцілунок” Клімта разом з Іра Кравчук, квест із Alla Rozhko, фільм “Жінка в золотому” .
З нетерпінням чекаю професійних фото від Irina Bezkorovayna!
Територія тіла – це проект,що надає мені крила!

Тетяна Волкова

Випускний 5 сезону #територіятіла це чудова атмосфера свята, створена креативним психотерапевтом #МаріХомів . Тема вечірки – Жінка в золотому, тісно перепліталися з творчістю Густава Клімта, одного з моїх улюблених художників. Відтворення репродукції Поцілунок, оздоблення золотом, ніколи не думала що малювання може принести стільки задоволення!

Також вразив перегляд фільму Жінка в золотому. Дякую партнерам #оксфордмедікал#larocheposay, та #МартаТрійчук за подарунки, це чудова нагода ознайомитися з вашою діяльністю. Було цікаво, пізнавально, релаксуюче. Пізнавальний квест від #АллаРожко, купа емоцій. Дякуємо #Бункермуз за смачний фуршет. #ТериторіяТіла це проект який змінює свідомість, проект фантастичної жіночої енергетики, проект який допомагає своїм учасницям розвиватися , ставати кращою Я. Бажаю Вам тільки успіхів і процвітання!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *