Гусенички перетворюються в метеликів. Кокони оживають. Ювілейна 50-а зустріч Території Тіла

Додано

Стояла я і слухала весну,
Весна мені багато говорила,
Співала пісню дзвінку, голосну,
То знов таємно-тихо шепотіла.
Вона мені співала про любов,
Про молодощі, радощі, надії,
Вона мені переспівала знов
Те, що давно мені співали мрії.
(с) Леся Українка

Весна-пора просинатись!

Вам цікаво, як ми провели наше 50-е заняття? Ми здійснили політ до себе!

З ким ще можна політати в Тернополі? Звісно з учасницями проекту #територіятіла, на занятті FLY YOGA, адже для них, завжди все саме краще. А от з ким- з найкращим тренером, подругою, і чудовою дівчиною- Liliya Parij у її класному Energy Club Ви здивуєтеся, як це прекрасно по відчуттях, як плавно гравітація впливає на тіло і настрій,на хребет і м’язи, розслабляє нервову систему. Перевернутися з ніг на голову тепер простіше простого, адже нас підтримує гамак.

Саме перевернуті вправи направляють кров до головного мозку і забезпечують його клітини необхідним харчуванням, тим самим підвищуючи концентрацію уваги. Гусенички перетворюються в метеликів. Кокони оживають. Ми слухали із закритими очима музичні симфонії і відпочивали. Наше тіло відчувало неймовірну легкість, а музика додавала дивовижних відкриттів.

Про спокій, про себе, про безпечне місце,про баланс,про довіру,про легкість, про любов. Про те, що треба знаходити час на себе і для себе, щоб цей внутрішній спокій став нашою звичкою і джерелом для нових звершень. Я думала про те, яке доповнення до психотерапії має саме ця техніка, як це класно, і чула..море.. З Liliya Parij Club Energy.

А ще ми мали розмову про свої емоції, безпечне місце, стресостійкість і уміння розуміти себе та свої відчуття-вдалась на славу. Так важливо бути жінкам у сучасному світі більш стійкими, гнучкими, та розуміючими.#психотерапевтМаріяХомів

Дякуємо за майстер-клас ароматерапевту Наталія Федорів (Nataliya Fedoriv), і за допомогу Анна Бєлова, дякуємо за маски Олександра Луканюк. Розмай. Вишивка з душею. Раді партнерству з МЦ “Оксфорд Медікал”

Тернопіль і цікавій лекції від лікаря невролога Lyudmila Pidkuimukha. Головні болі-особливо актуальна тема, профілактика якої- здоровий спосіб життя, піклування про себе, і звісно, наша з вами стресостійкість. Дякуємо за подарункові сертифікати.

На цікаву тему ми розмовляли з гостем проекту- спортсменом, експертом велнес індустрії ,тренером, адептом здорового харчування Roman Ruduy. Діалог вели про успіхи, навики, здорову їжу, власний досвід і значення води у нашому житті. Дякуємо за подарункові сертифікати.

Побували на Майстер-класі з приготування смачних і ніжних ШУ, у самій кращій кондитерській, де завжди смачна їжа, самі свіжі продукти, і завжди хороший настрій. І бути по іншому не може, коли пахне випічкою. У КолЄжанка Кав’ярня Кондитерська

Ще дізнались про виробництво у домашніх умовах 12 видів олій. Лляна, кунжутна, соняшникова, гарбузова, з розторопші, горіхова, конопляна, з чорного кунжуту, кокосова, гірчична, мигдальна, і навіть з чорного кмину. Корисні, натуральні і корисні, натуральні і смачні. Дякуємо Анелія Сенчишена і ЖИВА

А з чим у вас асоціюється слово мед? У мене приходить на думку: весна, любов, медовий місяць.

А ще: бджілки, які викормлюють своїх личинок пергою на протязі їх розвитку, а ще я думаю про квіти, і фей, про апітерапію, вулики, медицину, користь. І звісно, про свою знайому, нашу учасницю цього сезону- Poturai Natalkaз Магія меду. Наталя разом з чоловіком займаються бджільництвом, і дуже люблять свою справу. І ми мали нагоду в цьому переконатись. Ми спробували крем-мед і з кавою, і з какао горіхом, і з прополісом, і з лимоном; і пилок, пергу і просто мед. Неймовірно смачно.

І все це у полоні ароматів, з широко заплющеними очима.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *