Сімейний банк пуповинної крові Гемафонд

0.00

Expired product

Сімейний банк пуповинной крові «ГЕМАФОНД» розташован на більш ніж 1000 м² єдиного біотехнологічного комплексу, що включає власну клініко-діагностичну лабораторію, лабораторію ПЦР, процессингові лабораторії, науково-дослідну лабораторію, карантинне та основне кріосховище. Крім цього до складу комплексу входять цілодобові логістична служба та служба інформаційного забезпечення, клієнтський відділ, а також департаменти, що забезпечують безперебійну роботу комплексу. Біотехнологічний комплекс обладнано найсучаснішим обладнанням, має цілодобову багаторівневу охорону і здатен працювати автономно протягом тривалого часу, завдяки наявності автономних систем життєзабезпечення, генераторів та додаткових запасів рідкого азоту. На даний момент в компанії працюють понад 200 висококваліфікованих співробітників та залучених спеціалістів.

м. Київ,
пров. Лісозахисний, 5

Телефон/факс:

+38(044)496-09-26
+38(098)496-09-26
(цілодобово)
факс:+38(044)496-09-25



Завантажте бонус з Вашим іменем на бонусній сторінці та роздрукуйте завантажений PDF-файл.
Для того щоб отримати послугу прийдіть у салон з роздрукованим бонусом не пізніше дати вказаної на бонусі. В салоні послуга буде надана відповідно із акційними пропозиціями.
Увага- послуги салону не безкоштовні!
Уточніть по телефону умови акції і домовтесь про термін!
м. Київ, пров. Лісозахисний, 5
Показати на мапі

Опис

Використання пуповинної крові в якості джерела, з якого можна отримати стовбурові гемопоетичні клітини для трансплантації підтверджує Головний лікар Київського центру трансплантації кісткового мозку Віктор Хоменко.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Сімейний банк пуповинної крові Гемафонд”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *